Ela Rümeysa Cebeci kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri

Ela Rümeysa Cebeci kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri
Medya dünyasının genç isimleri sosyal medyada bir hayli popüler. Onlardan biri de Ela Rümeysa Cebeci. Son olarak yeni açılan TV100'de çalışmaya başlayan güzel sunucu, sunduğu haber kuşağı ile karşımıza çıkıyor. Peki Ela Rümeysa Cebeci kimdir? Instagram hesabı ve kariyeri haberimizde.

Televizyon ekranlarında yer alan güzel ve başarılı basın mensupları sosyal medyada da ilgi görüyor. Son dönemde karşımıza çıkan pek çok muhabir, sunucu ve yazar internette yüz binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlandı. Onların başında da Ela Rümeysa Cebeci geliyor. TGRT ve TRT'den hatırladığımız güzel sunucu şu an TV100 bünyesinde çalışıyor. Ela Rümeysa Cebeci kimdir? sorusunun cevabı haberimizde.
 


Ela Rumeysa Cebeci kimdir?

31 Mayıs 1988 yılında dünyaya gelmiş, İkizler burcudur. İstanbul‘da doğmuş ve büyümüştür. Bahçeşehir Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Bölümünden mezun olmuştur. Ela Rumeysa Cebeci, ayrıca aynı üniversite bünyesinde ileri oyunculuk Yüksek Lisans öğretimi almıştır. Ela Rumeysa Cebeci 31 Mayıs 1988 yılında dünyaya gelmiş, İkizler burcudur. İstanbul‘da doğmuş ve büyümüştür. Bahçeşehir Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Bölümünden mezun olmuştur. Ela Rumeysa Cebeci, ayrıca aynı üniversite bünyesinde ileri oyunculuk Yüksek Lisans öğretimi almıştır.


 


Ela Rumeysa Cebeci'nin rol aldığı oynadığı diziler

İlk mesleki kariyerine TRT 1 ekranlarında muhabir olarak adım atan Ela Rumeysa Cebeci daha sonra oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. İlk rol aldığı dizi ise 2011 yılında oynadığı Kanıt isimli dizidir, yine aynı sene Nuri adlı dizide de boy göstermiştir. 2012 yılında Fetih 1453, son olarak ise Şevkat Yerimdar dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerini sürdürmüştür.. 2018 yılında yayın sırasında, operasyon haberleri sunarken bir yayın hatası oluşmuştur. Operasyonların ekrana gelmesi beklenirken kameralar hala sunucu Ela Rümeysa Cebeci’yi gösteriyordu. Bu esnada habere geçildiğini zanneden güzel sunucu eline telefon alıp mesajı okumuş, ardından gülmüştür. Bu esnada durumu fark eden reji ekibi Ela Rümeysa Cebeci’yi uyarmış, uyarı sonrası ciddiyetini korumuştur. Bu görüntüler uzun süre sosyal medyanın gündeminde yer almıştır.


Ela Rumeysa Cebeci Instagram hesabı

Başarılı sunucunun Instagram'da bir hayli aktif ve dolu bir profili mevcut. 150 bin takipçisi bulunuyor ve her fotoğrafına beğeni yağıyor. Kendisini @elarumeysacebeci hesabından takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.