Ela Rumeysa Cebeci neden yok, hangi kanala transfer oldu?

Ela Rumeysa Cebeci neden yok, hangi kanala transfer oldu?
 DAMGA Editörü
Tv100 ekranlarında yayınlanan Gün Uyanıyor isimli haber programını sunan Ela Rumeysa Cebeci'nin ekranlarda olmadığını görenler araştırmada bulunuyor. Ela Rumeysa Cebeci neden yok, hangi kanala transfer oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Güzelliği ile sabah izleyicilerin ilgi odağı haline gelen ve 5 senedir de adından söz ettiren Ela Rumeysa Cebeci, TV100'den ayrıldı. Kendisinin haber sunmadığını gören seyirciler de araştırmalarda bulunuyor ve nedenini öğrenmeye çalışıyor. Peki, Ela Rumeysa Cebeci neden yok, ayrıldı mı, kovuldu mu, hangi kanala transfer oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ela Rümeysa Cebeci kimdir?

Ela Rümeysa Cebeci (d. 31 Mayıs 1988, İstanbul) oyuncu ve haber sunucusudur. 35 yaşındadır. Aslen yine İstanbullu olduğu bilinmektedir. Adını 2010'lu yılların başında İstanbul FM'de yaptığı radyo yayınları ile duyurmayı başardı. Ardından TRT 1 ekranlarında muhabir olarak çalıştı ve televizyona ilk adımını atmış oldu. İlk dizisi de radyo sunuculuğu yaptığı senelerdeki Kanıt dizisi oldu. 2012'de ise o dönem çok konuşulan ve rekorlar kıran Fetih 1453 filminde rol aldı. FOX TV'de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisiyle de seyircilerin karşısındaydı. Son olarak TV100'de Gün Uyanıyor isimli haber programını sunarak kamera karşısına çıkıyor.

366964606-811285690636067-4619739722528110054-n.jpg

Yeni adresini açıkladı

Başarılı sunucu Ela Rumeysa Cebeci, Instagram hesabından Ciner Holding'e transfer olduğunu duyurdu. Cebeci, "Yepyeni umutlarla Ciner Yayın Holding ile çıktığımız bu yolda heyecanımız yüksek. Yeni yayın döneminde 4 Eylül'de buluşmak üzere..." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum