Elimi Bırakma 42. bölüm tek parça izle! 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı TRT1

Elimi Bırakma 42. bölüm tek parça izle! 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı TRT1
TRT1 ekranlarında her hafta milyonları televizyon başına kilitleyen Elimi Bırakma 42. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ile karşınızdayız. Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen diizlerinden biri olan ve Pazar günlerine damga vuran Elimi Bırakma son bölümü ile yayınlandı. Duygu dolu anları ekranlara taşyan dizinin senaryosu, sahneleri ve güçlü oyuncusu da dikkat çekiyor. Pazar akşamları reyting zirvesinde olmasına kesin gözle bakılan Elimi Bırakma 42. bölüm tek parça, HD ve full izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Elimi Bırakma 42. bölüm özeti
Azra’nın Faruk tarafından kaçırıldığından emin olan Cenk onu aramaya başlar. Azra’nın bıraktığı ipucu sayesinde Azra’ya ulaştığında katilin Burhan olduğu gerçeğini öğrenir. Kızının kaza geçirmesinin sebebinin Burhan olduğundan habersiz olan Sumru, ölüm kalım savaşı veren Cansu’nun başındadır. Öte yandan Burhan’ın katil olduğundan şüphelenen Azmi ve Mesut onu takip ederken, aslında adım adım Azra ve Cenk’e ulaşacaklarının farkında değildirler. Kazada ağır yaralanan Cansu’nun durumu ne olacak? Azra ve Cenk Burhan’ın tuttuğu adamların elinden kurtulabilecekler midir?

sevcan yaşar

Elimi Bırakma 42. bölüm full tek parça HD izle
Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Elimi Bırakma 42. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Elimi Bırakma 42. bölümünü trt1.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

söz meriç aral

Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
TRT1'in fenomen dizisi Elimi Bırakma 43. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa trt1.com.tr ve TRT1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.