Esra Erol'da canlı yayında küfür etti: 'S.... gidin lan' | Esra Erol'da küfür videosu

Esra Erol'da canlı yayında küfür etti: 'S.... gidin lan' | Esra Erol'da küfür videosu
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında izleyicileri şoke eden bir gelişme yaşandı. Bugüne kadar pek çok başarısıyla adından söz ettiren Esra Erol'un programında güzel sunucu bir konuğunu uğurladığı sırada biri küfür etti ve o anlar kameralara yansıdı. İşte Esra Erol'un küfür ettiği anlar...

Hafta içi her gün yayınlanan ve Türkiye'nin gizli kalmış olaylarını ortaya çıkarıp çözüme kavuşturmaya çalışan program Esra Erol'da tüm hızıyla dün yine devam ediyordu. Programda bir kişi evden kaçan eşinin geri dönmesi için stüdyodaydı. Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen mağdur kişi, hiç beklemediği bir olayı yaşadı. Konuya dair tüm araştırmaları yapan ve önemli gelişmeler elde eden Esra Erol ve çalışma arkadaşları umut verici bir noktaya geldiler. Ancak olanlar buradan sonra oldu.



'S..... gidin lan'

Esra Erol konuk olarak gelen kişiyi uğurlayıp farklı bir konuya geçmek istediğini söyledi. Ardından da programa katılan vatandaş kadrajdan ayrılmak üzereyken herkesi şoke eden bir gelişme yalandı. Bir kişi o sırada küfür etti. Konuğun yayından ayrılacağı sorada o kişi  'S..... gidin lan' dedi. Sesi reji de kesmeyi unututnca tüm olanlar canlı yayın aksetti.

esra erol küfür
 



Tepki yağdı

Olayın yaşanmasından sonra binlerce kişi ATV'ye tepki gösterdi. 

 

Koronavirüs vakası da yaşandı

Esra Erol küfür olayından önceki gün de bir konuğunun koronavirüs tedavisi gördüğünü duyunca neye uğradığını şaşırdıı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.