Esra Erol'da Muzaffer Kazıkçı kimdir? Eşi Eşe Ayşe Kazıkçı Yaşar Yıldırım'a kaçtı

Esra Erol'da Muzaffer Kazıkçı kimdir? Eşi Eşe Ayşe Kazıkçı Yaşar Yıldırım'a kaçtı
ATV ekranlarının sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yeni dosyaları incelemeye ve ele almaya devam ediyor. Birbirinden çarpıcı konuların arasına bugün de Muzaffer Kazıkçı eklendi. Eşi Ayşe Kazıkçı'nın, hostesliğini yaptığı servisin şoförü Yaşar Yıldırım'a kaçtığını öne sürdü. Esra Erol'da Muzaffer Kazıkçı kimdir? Eşi Ayşe Kazıkçı Yaşa Yıldırım'ın yanında mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olan Esra Erol'da da yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Cinayetler, evlerinden kaçan eşler, boşanmak isteyen mağdurlar, kavuşmaya hasret aileler ve çok daha fazlası canlı yayında milyonların karşısında işleniyor. 28 Nisan Çarşamba günü yayınlanan programın ilk konuğu Muzaffer Kazıkçı oldu. Eşi Ayşe Kazıkçı'nın, Yaşar Yıldırım'a kaçtığını iddia etti. Peki, Esra Erol'da Muzaffer Kazıkçı kimdir? Eşi Ayşe Kazıkçı Yaşa Yıldırım'ın yanında mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da Muzaffer Kazıkçı kimdir?

İzmir Gaziemir'den stüdyoya gelen ve Esra Erol'dan yardım isteyen Muzaffer Kazıkçı, 2 Eylül'de eşinin evi terk ettiğini ve Yaşar Yıldırım'a kaçtığını söyledi. Bunun da sebebini kendisine anlaştık emojisi atarken Yaşar Bey'e ise kalp emojisi gönderdiğini anlattı. İlişkilerinin olduğunu böyle anladığını dile getirdi. Ayrıca Facebook'taki hareketlerini izlemek adına plan yaptığını anlattı.




Esra Erol'da Eşe Ayşe Kazıkçı kimdir?

2 Eylül'den itibaren evde olmayan Ayşe Hanım, Yaşar Yıldırım ile aynı servis aracında çalışıyordu. Ayşe Hanım o serviste hosteslik yapıyordu. Eşi Muzaffer Bey, Yıldırım'ın evliliğini de Ayşe Hanım'ın  bitirdiğini anlattı. Oğluna rapor almak üzere dışarı çıktığı ve eve gelmediği öğrenidli.

muzaffer kazıkçı


Esra Erol'da Yaşar Yıldırım kimdir?

Muzaffer Kazıkçı'nın eşi Ayşe Kazıkçı ile gönül ilişkisi bulunduğu ve 2 Eylül'den itibaren birlikte olmak üzere kendisine kaçtığı Yaşar Yıldırım'dan eşi de şüpheleniyordu. Daha önce Muzaffer Bey'in evinde 6 saatlik bir misafirlik gerçekleştirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.