Esra Erol'da Ramazan Durgun ve eşi Dursun Durgun kimdir? Dursun nerede? Murat Kıyak kimdir

Esra Erol'da Ramazan Durgun ve eşi Dursun Durgun kimdir? Dursun nerede? Murat Kıyak kimdir
Türkiye'nin en çok izlenen reality programlarından biri olan Esra Erol'da yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Milyonlarca kişinin takip ettiği yayının ilk dosyası açıldı ve Ramazan Durgun eşi Dursun Hanım'ı arıyor. Kendisinin nerede olduğu da bilinmiyor. Peki, Dursun Durgun kimdir ve nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarının sevilerek izlenilen ve her dosyasıyla Türkiye gündemini sarsan Esra Erol'da yepyeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kayıp dosyalarıyla son döneme damga vuran programın ilk konuğu Ramazan Durgun oldu. Çocuğu Fatmanur Durgun'u da alarak evden kaçan eşi Dursun Durgun'un nerede odluğunu bilmediğini ifade eden genç adam, 25 gündür haber alamadığını anlattı. Peki, Esra Erol'da Ramazan Durgun kimdir? Dursun Durgun kimdir ve nerede? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Ramazan Durgun kimdir?

Eşi Dursun Hanım tarafından terk edildi ve ardından Esra Erol'da programına çıkarak çare aramaya başladı. Çocuğunu görmek istediğini söyleyerek Esra Erol'dan yardım bekleyen Durgun eşinin de bulunmasını beklediğini ifade etti. Aslen Ordulu.


Dursun Durgun kimdir?

Eşini 25 gün önce terk etti ve çocuğunu da alarak evden ayrıldı. İstanbul'da Murat Kıyak ile birlikte olduğu yönündeki iddialar Esra Erol'da programında işlenmeye başladı. Annesi ve babasının yanına gitmemesi hakkındaki şüpheleri artırırken diğer yandan sağ olup olmadığını şüpheli hale getirdi.

esra erol'da ramazan durgun dursun durgun
 


Murat Kıyak kimdir?

Ramazan'ın komşusu tarafından kendisine söylenen ve Dursun Hanım ile ilişkisi olduğu öne sürülen Murat Kıyak inşaat işçisi. Kendisi hakkındaki bilgiler programda işlenmeye devam edildi.


Eşim sosyal medya bağımlısı

6 yıldır evli olduklarını söyleyen Ramazan Durgun, "4 senedir çok iyiydi her şey. Son 2 senedir mutsuzduk. Gece 3-4'e kadar oyun oynuyordu. Bir gün de ben oynamak istedim ama o sen oynarsan çıkar dedi. Ben de oynuyorum ama o benden daha çok oynuyor. Çocukla ilgilenmiyordu ama oyun oynuyordum. Beni hep evden uzaklaştırmaya çalıştı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.