Esra Erol'da Berna Balaban ve Mehmet Ateş karşı karşıya!

Esra Erol'da Berna Balaban ve Mehmet Ateş karşı karşıya!
Öğle sonrası kuşağında ve günün tamamında Türkiye'nin en çok izlenen yapımlardan biri olan Esra Erol'da haftanın ikinci günü başlıyor. Birbirinden önemli konuları ele alan, olayları çözüme kavuşturmaya çalışan ve konuklarıyla da gündeme damga vuran programın bugünkü ilk konuğu Bern Balaban'dı. Çocuklarını kabullenmeyen Mehmet Ateş'e karşı savaş açan genç kadın istediğini elde edebilecek mi? sorusunun yanıtı verilmeye çalışıldı.

ATV'nin ilgiyle izlenen programı Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün ekranlardaki yerini aldı. Öğle sonrasında ana haber kuşağına kadar yayınlanan bölümleriyle birçok konuda vatandaşlara yardımcı olan ve olayları çözüme kavuşturma noktasında yoğun mesai harcayan Esra Erol ve ekibi yine işinin başındaydı. Günün ilk konuğu Berna Balaban'dı. Genç kadın imam nikahı kıydığı Mehmet Ateş'in çocuklarını kabullenmemesi üzerin stüdyoya geldi. Ateş'e karşı savaş açan genç kadın istediğini elde edebilecek mi? sorusunun yanıtı verilmeye çalışıldı.


 

14-15 yaşında tanıştık

Stüdyodaki ikinci gününde Esra Erol'un karşısına oturan Berna Balaban'ın Mehmet Ateş ile 2 yıllık imam nikahı vardı. 14-15 yaşından bu yana tanıştıklarını söyleyen genç kadın, iki senede 2 çocuk verdiğini söyledi. Ardından da çocuklarını vermeyeceğini ve Mehmet'in onlara sahip çıkması gerektiğini anlattı.


berna balaban


Sürekli ayrılıyorduk

Esra Erol'un 'Neden çocukları üzerine almıyorsun?' sorusuna yanıt veren Mehmet Ateş; "Askere gitmeden önce imam nikahı oldu. Sürekli ayrılıp barışıyorduk. Annesinin evine gidiyordu. Ağabeyinde kalıyordu. İlk çocuğumdan bahsediyorum. Sakarya Doğumevi'nde doğum yaptı. Yaşı tutmuyordu Berna'nın. Bu sebepten almadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.