Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 Cuma puanları

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 Cuma puanları
Kanal D ekranlarında yayınlandığı bölümlerle birlikte lezzet savaşına sahne olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın daha sonuna gelindi. Birbirinden iddialı dört takımın amansız rekabetiyle sıkı sıkıya bir mücadelenin yaşandığı zorlu rekabette yine tatlı ile nokta konulacak. Gelinler limonlu kek hazırlayacak ve ardından Nursel Ergin ile kayınvalideler puanlarını verecek. Beş bileziğin sahibini bulacağı günde elde edilecek sıralama merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Geli

Bin bölüme doğru giden yayın hayatıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da yeni hafta tamamlanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu mücadelede artık sona gelindi. Gelinler hazırladıkları yemeklerin ardından bugün ise tatlı ile birlikte son kez kozlarını paylaşacak. Limonlu kekin hazırlanacağı bölümde bir takım hafta şampiyonluğunu kazanarak beş bileziğin sahibi olacak. Bir diğer takım da elenerek veda etmenin üzüntüsünü yaşayacak. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Kim elendi? Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 Cuma puanları haberimizde. Sizler de bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 Cuma puan durumu

29 Nisan Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusu günün en çok arananları arasında bulunuyor. Dün yayınlanan dördüncü bölümde en yüksek puanı alan isim Miyase'ydi ve yarışa ortaklığını sürdürdü. 22 puan toplayan güzel yarışmacıyı 15 puanla Damla takip etti. Son güne lider başlayacak Damla'nın ardından son sırayı 12 puana sahip iki isim takip etti ve Bahar ile Senanur sonuncu oldu.
 

*************************

Miyase: 35 + 22 = 57
Damla: 45 + 15 = 60
Bahar: 40 + 12 = 52
Senanur : 46 + 12 = 58

*************************


29 Nisan Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.