Gelinim Mutfakta'da Rümeysa Aydın'ın yerine kim geldi?

Gelinim Mutfakta'da Rümeysa Aydın'ın yerine kim geldi?
Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında cuma günü elenen Rümeysa Aydın'ın ardından yerine kim geldi soruları soruluyor. İşte o isim ve hakkındaki detaylar...

Haftanın beş günü ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yeni bölümüyle bugün Kanal D'de başlıyor. Cuma günü gerçekleşen finalde kendi isteği ile elenen Rümeysa Aydın herkesi şoke etmişti. Herkes bu kararın ardındaki sebebi merak ederek 'Rümeysa Aydın neden elendi?' sorularını sormuş ve cevap aramıştı. Ayrıca bugün yerine gelecek olan isim de yine merak konusu.

Rümeysa Aydın neden elendi?
Gelinim Mutfakta'nın popüler yarışmacılarından Rümeysa Aydın hastaları olması ve eğitiminin de yarıda kalması sebebile programdan iznini istedi. Bu karar sevenlerini şoke etti. Eşi futbolcu olan güzel yarışmacı kendisini de görememekten sıkça şikayetçiydi. Şimdi ise Rümeysa'nın boşluğunu kim dolduracak sorusu gündemde.

Rümeysa Aydın 'ın yerine kim geldi?
Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan Gelinim Mutfakta bugün saat 12.15'te geçen haftanın final programı ile başlayacak. 1 saatlik özetin ardından da yeni bölüm yayınlanacak. Bu dilimden itibaren Rümeysa Aydın ve kaynanasının yerine gelen isim açıklanacak. Son olarak geçen hafta programa Sina Malatya ve kaynanası katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.