Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Kanal D’nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta’da yeni bir hafta daha başlıyor. Son hafta finalinde elenen Saniye Kuşçu’nun yerine gelecek isim de belli oldu. Buna göre gelinler koltuğuna oturacak yeni isim Dudu Akdemirbey oldu. Kendisi bugünden itibaren rakibeleri karşısında birincilik mücadelesi verecek ve hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı. Peki, Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye’nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak 650 bölümü geride bırakan Gelinim Mutfakta’nın yeni haftası ekranlara taşınıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde gözler bir kez daha yeni yarışmacılara çevrildi. Cuma günü elenen Saniye’nin yerine gelin olarak mutfağa girecek isim Dudu Akdemirbey oldu. İzleyiciler de kendisi hakkında birçok sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey kimdir?

Seda Sayan’ın sunumuyla ekranlarda yayınlanan Dudu’nun kim olduğu Cuma gününden bu yana araştırılıyor. Yeni yarışmacı hakkındaki bilgiler yarıştığı günden itibaren de sorgulanmaya devam edecek. Kendisi bir yavru kuzu ile stüdyoya girdi. 18 yaşında. Yörük kızı. Sözlü biri ile ilişki yaşaması güne damga vurdu. Mersin'den yarışmaya katılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.