Gelinim Mutfakta yarışmasında Ezgi'ye torpil mi geçiliyor?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Ezgi'ye torpil mi geçiliyor?
Mart 2018 tarihinde KHK ile evlendirme programlarının kaldırılması ile bir çok kanal, yemek programı yapmaya başladı. Bunlardan birisi de Kanal D ekranlarında başlayan ve Fatih Ürek'in sunumu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışması oldu. Aradan geçen zaman zarfın da Ezgi bir çok kez elenmesine rağmen neden hala yarışmada kalmaya devam ediyor?

Bir çok kez yarışmadan elendiğini bildiğimiz popüler yarışmacı Ezgi, dün bir kez daha yarışmadan hiç elenmediğini iddia ederek, izleyicilerin gözüyle kendileriyle dalga geçti. Ancak kayıtlar ve görüntülerin olması, Ezgi'nin bu tezini yıkmaktadır.

Ezgi Kaç Kez Elendi? Neden Gitmiyor?
16 Temmuz 2018 Pazartesi günü ilk defa yarışmaya katılan Ezgi, acemiliğin verdiği etki ile iki hafta içerisinde yarışmadan elendi. Ancak o zaman yarışmada Cansu'nun hamile olması ve bir kaç gün sonra Canlı yayında Cansu doğuma gitmesi ile Ezgi ve Reyhan'a gün doğdu. Yapım firması o zamanlar Bes yapım, Ezgi ve Reyhan'ı yeniden yarışmaya dahil etti. Böylelikle Ezgi İkinci kez yarışmaya dahil olmuş oldu.

Ezgi, yarışmada heyecanlanmadan yemek yapmayı kavradı ve bilezikleri ardı ardına kazanmaya başladı. Uzun bir süre yarışmada kanal başarılı yarışmacı, annesinin kolunun ameliyat olacağını ve kendisini de yarışmadan ayrılması gerektiğini söyleyip çekildi.

gelinim mutfakta ezgi yıldırım

Ezgi, annesinin ameliyatından sonra uzun bir müddet yarışmaya katılmayacağını beklerken,yaklaşık bir ay sonra yarışmaya 3. kez katılmış oldu. Devam eden günlerde Ezgi 28 Eylül puanlamasında haftanın en düşük puanını alması ile yarışmadan eleneceğini beklerken bir anda Yasemin, yarışmadan ayrılmak istemesi ile Fatih Ürek, Yasemin'in gitmesini uygun buldu. Ancak Ezgi gene yarışmadan elendiği halde kaldı ve 4. kez yarışmaya dahil olmuş oldu.

Bir dip not daha vermek gerekirse zamanında Nurten hanım ile Özlem hanım yarışmadan ayrılmak istediklerini yayın esnasında Fatih Ürek'e beyan etmiş, o hafta en düşük puana sahip olan Betül ile birlikte Özlem'i de göndermişti. Program o zaman Ezgi'ye defalarca tanınan bu hakkı, Betül'e çok görmüştü.

Ezgi Yıldırım 4. defa yarışmaya katılıp bilezikleri kaldığı yerden almaya devam ederken, 11 Ocak 2019 günü haftanın en düşük puanını alan gelini oldu. Ancak Rümeysa sene ortasında açık öğretime çalışmam lazım diyerek yarışmadan kendi isteği ile çekilince, Ezgi 5. defa yarışmaya elenmeden geri katılmış oldu. Şu an kayıtlara geçen toplam da 5 kez gelip gitmesi yani elenen Ezgi toplam da 70 bilezik sahibi oldu. 

reyhan yıldırım fotoğrafları

Bu duruma isyan eden izleyiciler, bir internet sitesinin öncülüğünde #EzgiGit kampanyası başlattılar. Şu an iç yapımlar tarafından yapımcılı yapılmakta olan program da fenomen haline gelen Ezgi Yıldırım ve kanal yetkililerin bu duruma karşı nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.