Hakan: Muhafız ikinci sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezon görüntüleri

Hakan: Muhafız ikinci sezon fragmanı yayınlandı! Yeni sezon görüntüleri
Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Cüneyt Arkın gibi isimlerin rol aldığı Hakan: Muhafız dizisinin ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Peki Hakan: Muhafız ikinci sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Netflix'in ilk Türk dizisi projesi olan Hakan: Muhafız'ın soluksuz izlenen ilk sezonunun ardından sabırsız bekleyiş sona erdi. Milyonlarca izlenme sayısına ulaşan dizinin ikinci sezon fragmanı dünyaca ünlü dizi ve film platformundan paylaşıldı.
 


Hakan: Muhafız ikinci sezon ne zaman başlayacak?

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen Hakan: Muhafız için ikinci sezon tarihini soran izleyiciler sonunda cevabını öğrendi. Dizinin ikinci sezonu 26 Nisan 2019'da yayınlanacak.


 

Hakan: Muhafız'ın konusu

Dizi günümüz İstanbul'unda yaşayan ve kadim bir gizli birlikle olan bağını keşfeden genç bir adamı anlatıyor. Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı karakter, şehri ölümsüz bir düşmandan kurtarmak için maceraya atılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda başrolde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü bulunuyor. Ayrıca ünlü aktör Cüneyt Arkın da dizide yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.