Hercai 28. bölüm tek parça izle - 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Hercai 28. bölüm tek parça izle - 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Hercai 28. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Hercai 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Hercai dizisi yeni bölümüyle 18 Ekim Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Hercai'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Hercai 28. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Hercai 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 


Hercai 28. bölüm özeti

Elif'in, Azat'la evlenmesi Aslanbey ailesinde deprem etkisi yaratırken, Şadoğlu ailesinde bayram havası yaşanmaktadır. Azize Aslanbey'le girdiği savaşta sonunda büyük bir zafer elde eden Nasuh, Azize'nin artık intikam oyununda sona geldiğine emindir. Tüm ısrarlara rağmen Aslanbey konağına dönmek istemeyen Elif, Reyyan'ın da araya girmesiyle evliliği konusunda Miran'ı ikna eder. Miran'ın, Elif'i Şadoğlu konağında bırakmasından sonra Azize olanlardan dolayı Miran ve Reyyan'ı suçlar. Elif'i geri almak için her şeyi yapmaya ant içen Azize bu uğurda bir kere daha Miran'ı etkisi altına almaya çalışır. Bir yanda Azize'nin tehditleri diğer yanda Reyyan'ın telkinleriyle ikilemde kalan Miran zor bir kararın eşiğindedir. Acaba Miran vereceği kararda sevdiği kadının yolundan mı gidecek yoksa yıllardır kulağına intikam masalları fısıldayan Azize'nin büyüsüne mi kapılacak.


hercai reyyan


ATV Hercai 28. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Hercai 28. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hercai'ın 28. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Hercai 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Hercai 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.