Hollanda uçak bileti | Hollanda bileti kaç lira?

Hollanda uçak bileti | Hollanda bileti kaç lira?
Avrupa'nın en çok turist çeken ülkelerinden biri olan Hollanda, tarihi yapısı, kültürü ve futbolunun yanısıra pek çok özelliği ile ön plana çıkıyor. Eğer siz de bu ülkeye seyahat etmek istiyorsanız Hollanda uçak bileti almalısınız. Siz değerli okuyucularımız için önemli tarihlerdeki Hollanda uçak biletlerinin fiyatlarını derledik.

Her sene milyonlarca kişiyi ağırlayan Hollanda çok önemli bir turizm merkezi. Sahip olduğu kültürel yapının haricinde Amsterdam'dan Rotterdam'a, Giethoorn'dan Alkmaar'a pek çok yerleşim yeri ile dikkat çeken Hollanda'ya gitmek isteyen vatandaşların alternetiflerinden birisi de uçak. Son zamanlarda yükselen dolar kurları sebebiyle değişen fiyatlar sonrası herkes indirimli Hollanda uçak bileti satın almak istiyor. 
 

Hollanda uçak bileti kaç lira?

Yurt dışı uçuşları için hizmet veren birçok firma mevcut. Ayrıca ülkeleirn kendilerine ait hava yolu şirketleri de yolculara seyahat imkanı sağlıyor. Eğer rotanızı Hollanda olarak belirlerseniz bu firmaların birinden bilet almanız gerekmektedir. Şimdi iki tarih için bilet fiyatı araştıracağız. İlki Christmas. Bu sene 25-26 Aralık'ta. İkincisi ise yıl başı. Unutmadan şunu da söyleyelim. Bu sene iki tarih de hafta içine denk geliyor. Tatil yapmak isteyenler için handikap teşkil edebilir. Bilet alırken gideceğiniz günün, saatin ve havaalanının önemi büyüktür. Bu yüzden birden fazla yerde arama yapmanızda fayda vardır. Biz konuyu uzatmamak adına tek bir yerden araştırma gerçekleştireceğiz. Christmas'tan bir gün öncesi ve dönüşte de bir gün sonrasını seçtik. Tek kişi için gidiş dönüç ücreti 1091 liradan başlıyor. Üst limit ise 1780 lira. Yılbaşı için de 30 Aralık - 2 Ocak tarihlerini belirledik. 1324 liradan başlayan fiyatları 3014 liraya kadar yükselebiliyor.

Hollanda'ya gitmek için sahip olduğunuz pasaportlara ve gidiş amacınıza göre yapmanız gereken işlemler
https://www.gazetedamga.com.tr/yasam/hollanda-ya-nasil-gidilir-pasaport-turleri-ve-gidis-amaclarina-h8095.html

Burak Zihni Amsterdam'ı gezdi
https://www.gazetedamga.com.tr/yasam/amsterdam-i-kesfetmek-h7715.html

Maduro'nun Meydanı: Madurodam
https://www.gazetedamga.com.tr/yasam/maduro-nun-meydani-madurodam-h7784.html

Masallar Dünyası Efteling
https://www.gazetedamga.com.tr/kultur-sanat/masallar-dunyasi-efteling-h7849.html

Hollanda'da yenilmesi gereken yemekler
https://www.gazetedamga.com.tr/yasam/hollanda-da-ne-yenir-meshur-yemekleri-ve-tadilmasi-gereken-lezzetler-h8133.html

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.