Hüseyin Aslan'ın ölümünde Adem Çelik ifadesini değiştirdi!

Hüseyin Aslan'ın ölümünde Adem Çelik ifadesini değiştirdi!
Müge Anlı'nın kararlı bir şekilde işlemeye devam ettiği inşaat işçisi Hüseyin Aslan'ın ölümü ile ilgili olarak flaş bir gelişme yaşandı. Hüseyin Aslan'ı kim öldürdü sorusunun yanıtı aranmaya devam ediyor.

İnşaatta çalıştığı esnada iskeleden düşerek hayatını kaybeden Hüseyin Aslan'ın kendi hatasıyla mı kazara mı yoksa birisi tarafından itilerek mi öldüğü araştırılıyor. Cinayet şüphelerinin yoğun olduğu olayla ilgili olarak Aslan'ın eşi ile evlenen ve olayın son tanığı olan Adem Çelik'in ifadesini değiştirdiği ve ilk ifadesinde yalan söylediğini açıklaması herkesi şoke etti. Hüseyin Aslan'ı kim öldürdü sorusunun cevabını tüm Türkiye merakla bekliyor.

Müge Anlı bugün ATV stüdyosunda tatbikat gibi bir program yaptı. Mekan dışına çıkarak hemen bitişikteki iskele önüne Adem Çelik'i alan başarılı sunucu, iki tarafın da iddialarını dinledi ve Adem Çelik'e sorular sordu. Hüseyin Aslan'ın kazara düşebileceği ihtimalinin de bulunduğu olayda yine cinayet üzerine gidiliyor.

Olayın geçmişi
9 Nisan 2017'de Gebze'deki bir okul inşaatının 3. katından düşerek yaşamını yitiren Hüseyin Aslan'ın ölümü, ailesi tarafından şüpheli bulunuyor ancak bir türlü delillendirilemiyor. Hüseyin Aslan evli ve 3 çocuklu. O gün orada çalışan 3 kişi var. Ve o 3 kişiden biri olan Adem, Hüseyin Aslan'ın eşiyle gönül ilişkisi yaşıyor ve 2 ay sonra evleniyorlar. Hatta en baştan beri Adem'in Hüseyin Aslan'ın evine girip çıktığı öğrenildi. Hüseyin Aslan, memleketi Hatay Kırıkhan'da toprağa verildi. Ancak cenaze günü yaşananlar aileyi şüphelendirdi. Cenazeyi gömdükten sonra Hüseyin'in büyük oğlu topallıyor. Dedesine camın önünden düştüğünü söylüyor. Daha sonra ise dedesine yalvarıp annesiyle göndermemesini istiyor. Ortaya çıkıyor ki Hüseyin Aslan'ın eşi, eşyalarını toplayıp Adem Çelik'le evleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.