İkimizin Yerine yeni Ganga (Sargun Mehta) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

İkimizin Yerine yeni Ganga (Sargun Mehta) kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Kanal 7'nin her gün yayınlanan ve binlerce kişiye ulaşan dizisi İkimizin Yerine'de kan değişikliğine gidildi. Jagdish'in aşkı Ganga'yı canlandıran kişi değişti. Ganga'nın neden değiştiği araştırılıyor. Yeni Ganga'nın gerçek adı nedir? Kaç yaşında ve kariyeri nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bollywood kadar ülkemizde ilgi gören Hint dizilerinden en çok izlenenlerden biri olan İkimizin Yerine'de 354. bölüm heyecanı yaşanırken bir değişiklik gerçekleşti. Diziye daha önce birçok takviye yapan yapımcı şirket bu kez de Ganga'yı değiştirdi. Anandi'nin de birkaç kez değiştirildiği dizide bu kez de Ganga'yı farklı bir kişi canlandıracak. İkimizin yerine Ganga neden değişti? Yeni Ganga'nın adı nedir? gibi soruların cevapları haberimizde.

Aşk tesadüfleri sever. Ganga Jagdish'in hayatına tesadüfen girmişti. Büyük bir mücadele verdi ve Jagat ile hayatını birleştirdi. Sanchi'nin kötü planlarına rağmen dimdik ayakta duran ve boyun eğmeyen Ganga için yeni bir hayat bekleniyordu ancak bu kez de karakteri canlandıran oyuncu değişti.
 

İkimizin Yerine Ganga neden ayrıldı? Yeni Ganga kim?

Ganga rolünü oynayan Srita Jha sözleşmesi bittiği için diziden ayrılarak yerini Sargun Mehta’ya bırakır. Yani İkimizin Yerine'nin yeni Ganga'sı Sargun Mehta oldu.

sargun mehta

İkimizin Yerine yeni Ganga (Sargun Mehta) kimdir?

Tam ismi Sargun Mehta Dubey olan güzel oyuncu 1988 yılında Hindistan'da doğmuştur. Delhi Üniversitesi mezunu olan güzel oyuncu 1,63 boyunda 56 kg ağırlığındadır. Daha önce birçok dizide oynayan Sargun Mehta Balika Vadhu'ya Jagdish'in 3. eşi Ganga olarak dahil oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum