İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok ve şu an nerede? Tatil yeri belli oldu

İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok ve şu an nerede? Tatil yeri belli oldu
FOX'ta yayınlanan Çalar Saat programında 21 Ocak Salı yer almayan İsmail Küçükkaya'nın nerede olduğu merak konusu haline geldi. Çalar Saat'i sunmayan başarılı sunucu nerede? İşte detaylar...

Hafta içi her sabah Türkiye'nin en çok izlenen haber programına imza atan İsmail Küçükkaya'nın ekranlarda yer almaması izleyicileri tarafından üzüntüyle karşılandı. Birçok kişi İsmail Küçükkaya neden yok? İsmail Küçükkaya nerede? ve İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok? gibi sorular sorarak yanıt aradı. İlker Karagmz'ün sunumuyla yayınlanan programdan ayrıldığı da iddia edilen Küçükkaya'nın nerede olduğu da ortaya çıktı.
 


ABD'ye gitti

Uzun ve yorucu bir maratonun ardından okullraın tatile girmesini fırsat bilen İsmail Küçükkaya, çocuklarını da alarak Washington'a gitti. Yaptığı açıklama ile sevenlerini bilgilendiren başarılı haberci; "Merhaba sevgili Çalar Saat Ailesi. Sizleri Washington’dan selamlıyorum. Sömester tatilinde ben de bir hafta izin aldım. Eylül’den itibaren başlayan 10 aylık maratonun tam ortasına geldik. Biraz dinlenelim. Gelecek pazartesi görüşelim. Sizleri seviyorum. Rüya ve Destan’ın da sizlere çok selamları var." ifadelerini kullandı.

İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok


Haftaya ekranda

Bir haftalık yıllık izin kullanan İsmail Küçükkaya, pazartesi gününden itibaren yeniden FOX TV ekranlarında kaldığı yerden haber sunmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum