Kanal 7'den yeni Hint dizisi: Swaragini (Bıçak Sırtı) oyuncu kadrosu ve konusu

Kanal 7'den yeni Hint dizisi: Swaragini (Bıçak Sırtı) oyuncu kadrosu ve konusu
Türkiye'de yayınladığı Hint dizileri ile dikkatleri üzerine çeken Kanal 7, yeni bir yapımla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. 2016 yılında milyonlarca kez izlenen Swaragini, Bıçak Sırtı ismiyle yayınlanacak. Swaragini (Bıçak Sırtı) dizisinin oyuncuları kimdir? Detaylar haberimizde.

İkimizin Yerine, Tatlı Bela, İki Yabancı, Benimsin, Sensiz Olmaz ve Yalancı Bahar gibi pek çok Hint dizisini yayınlayan Kanal 7'de yeni bir heyecan başlıyor: Swaragini (Bıçak Sırtı). Fragmanı yayınlanan dizi kısa süre içerisinde ilk bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Bugüne kadar yayınladığı Hint dizilerinden yüksek izlenme oranları elde eden Kanal 7'nin bu yapımı da çok konuşulacak gibi. Swaragini (Bıçak Sırtı) oyuncuları kimdir? sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Swaragini (Bıçak Sırtı) dizisi konusu
Aşk dolu bir hikayeye hazır mısınız? Swara ve Ragini'nin birbirlerinden farklı dünyalarında yaşananlar sizi ekran başına toplayacak. Swara sosyalleşmeyi seven, hayat dolu ve gayet konuşkan bir kızdır. Ayrıca şarkı söylemekten de çok hoşlanır. Ragini ise Swara'nın tam tersidir. Adeta siyah ile beyaz gibidirler. İçine kapanık olan Ragini, Hint gelenek ve göreneklerne de çok bağlıdır. Buna rağmen iyi anlaşırlar fakat daha önce birliktelik yaşamış anne ve babalarının kavuşmaması iki aile arasında kavgalar çıkarır. İki kızın aşık olduğu bir kız da vardır. Lakşiya adındaki genç, Swara ve Ragini'den birini seçmek zorundadır. Bu gelişmeler ışığında yaşanacaklar Kanal 7 ekranlarından yayınlanacak. Swaragini - Jodein Rishton Ke Sur, 2 Mart 2015'te Colours TV'de yayınlanan Hintli bir televizyon dizisidir. İki yarı kız kardeş arasındaki acı tatlı ilişkiye dayanarak, Helly Shah, Tejasswi Prakash, Varun Kapoor ve Namish Taneja rol aldı. Bu gösteri 14 Aralık 2016 tarihinde sona erdi ve 469 bölüm tamamladı.
 

Bıçak Sırtı Oyuncuları

Helly Shah (Swara Sanskaar Maheshwari)

Helly Shah 7 ocak 1996 Hindistan doğumludur. 14 yaşında ekranlara çıkmaya başlayan Helly Shah Alaxmi ve Gulaal gibi Hint dizilerinde çocuk oyuncu olarak yer alsa da asıl tanındığı dizi ilk defa baş rolü paylaştığı Swaragini dizisi oldu. Üç yıldır Devanshi isimli Hint dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak yer almaya devam etmektedir.

Helly Shah (Swara Sanskaar Maheshwari)
 

Tejaswi Prakash Wayangankar (Ragini Lakshya Maheshwari)

Tejaswi Prakash Wayangankar 10 haziran 1992 Arabistan doğumludur. Eğitimini müzik üzerine almasına rağmen güzelliği ile dizi yapımcılarının dikkatini çekince dizi oyuncusu olmaya karar verdi. 163 cm boyu olan güzel oyuncu 55 kg’dır. En çok tanındığı dizi ise ilk kez başrol olarak yer aldığı Swaragini dizisi olmuştur.

Tejaswi Prakash Wayangankar (Ragini Lakshya Maheshwari)
 

Namish Taneja (Lakshya Durga Prasad Maheshwari)

Namish Taneja 11 Eylül 1994 Hindistan doğumludur ve 25 yaşındadır. Şans eseri Delihi’den Mumbai’ye geldiğinde bir film seti ile karşılaşan Namish Taneja seçmelere katılınca ünlü olmayı başarmıştır. Ekk Nayi Pehchaan isimli ünlü Hint dizisi ile oyunculuğa başlayan Namish Taneja Swaragini dizisi ile hem Hindistan’da hemde Dünyada tanınan bir yetenek haline gelmiştir. 175 cm ve 70 Kg’dır.

Namish Taneja (Lakshya Durga Prasad Maheshwari)
 

Varun Kapoor (Sanskaar Ram Prasad Maheshwari)

Varun Kapoor 1987 28 Ağustos doğumludur. 32 yaşında olan yakışıklı oyuncu Hindistan’ın Türkiye’de en çok tanınan başrol oyuncularından biridir. Türkiye’de en çok İki Yabancı isimli dizii ile tanınmıştır. Aslında mühendis kafasına sahip olmasına rağmen oyunculuk yetenekleri ile de çok dikkat çekmiş ve oyuncu olmaya karar vermiştir. Evli olan Varun Kapoor 2018 de Savitri Devi College and Hospital dizisinde de başrol oynamış ve dizisi Hindistan da çok izlenen bir doktor dizisi olmuştur.

varun kapoor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum