Kemal Doğulu kimdir kaç yaşında ve nereli

Kemal Doğulu kimdir kaç yaşında ve nereli
Yeni işi sebebiyle stilini değiştiren Kemal Doğulu günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki Kemal Doğulu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Kemal Doğulu fotoğrafçı, kuaför ve şarkıcıdır. Oyunculuk da yapmaktadır. Birçok projede yer aldığı müzik sektörünün yanısıra İşte Benim Stilim'deki jüri üyeliği ile de dikkat çekti. Hayatına dair detayları sizler için derledik.
 

Kemal Doğulu kimdir?

Uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yaptı. 2006 senesinde tanıştığı Hande Yener'in Hande Maxi adlı maxi singleında sanatçının fotoğrafçılığını ve imaj makerlığını yaptı. Hande Maxi'den itibaren Hande Yener ile çok samimi olan Kemal Doğulu, sanatçının bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotoğrafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi. Kemal Doğulu 2008 yılının Ocak ayında "1 Yerde" adını verdiği verdiği elektronik müzik tarzındaki maxi singleını çıkardı. Kemal Doğulu, İkinci single'ının ismi Kemal Doğulu 2 olarak açıklandı. Kemal Doğulu 2 single'ının başarısından hemen sonra yeni albüm çalışmalarına başladı. Yeni albümüne Ters Köşe ismini verdi. İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum