Konuşanlar Cansu kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Cansu kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve konukları ile birlikte milyonlara ulaştırdığı Konuşanlar'ın yeni bir bölümü daha yayınlandı. Fragmanda dikkat çeken isimlerden biri de Cansu oldu. Hem çiçekçi bir konuşana verdiği cevap hem de anlattığı fantazisi ile günün en çok aranan isimleri arasında yer almayı başardı. Peki, Konuşanlar Cansu kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Youtube'da başladığı yayın hayatı ile milyonlarca kişi tarafından sevilen ve izlenen Konuşanlar, Acun Ilıcalı'nın dizi ve film platformu EXXEN'e transfer yaparak adından söz ettirmeyi başarmıştı. Geride kalan haftanın ardından dün yayınlanan 12. bölüm shot (kısa bölüm) oldukça fazla kişi tarafından beğenildi. 8 dakikalık bölümde konuşan olarak gösteriye katılan Cansu bir hayli dikkat çekmeyi başardı. Kendisi gibi konuk olan çiçekçiye verdiği cevabın yanısıra gittiği spor salonunda evli olduğunu bilmediği bir erkek için anlattığı fantaziler kendisini en çok araştırılanlar listesine yazdırdı. Peki, Konuşanlar Cansu kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizdeyer alıyor.


Konuşanlar Cansu kimdir?

EXXEN'deki yayın hayatını sürdüren Konuşanlar'ın 2. sezon 12. bölüm konuşanı olarak gösteride yer alan Cansu, bir konuğun eşi için aldığı çiçeği sevgilisine, sevgilisine aldığı çiçeği de eşine verdiği olayı anlattı. Kendi eşi ile de olay hakkında yaptığı yorumları anlattığı sırada devreye giren Cansu; 'Nedir bu ya? Çok saçma. Kendi annesi ya da kız kardeşine bunu yapsalar  bu şekilde anlatabilecek mi?' çıkışında bulundu. Çiçekçi ise 'Birileri bunu yapacak ki biz de çiçek satacağız' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Cansu ise 'Daha düzgün işler seçersek bunlara gerek kalmaz' yanıtını verdi. Cansu'ya bu cevaptan sonra alkış geldi.

Evli adamla fantazi!

Konuşanlar'ın ikinci bölümünde belirlenen 6-7 kişi sahneye çıkıyor ve burada başlarından geçen anıları anlatarak insanları güldürüyor. Cansu da o hikayelerden birini paylaştı ve hem alkış aldı hem de şaşırttı. Krıdığınız en büyük pot sorusunda gittiği spor salonunda bir kişiyi çok beğendiğini ve ondan etkilendiğini söyledi. Ardından bunu yine aynı merkezde spor yapan bir kadınla paylaştığını, çeşitli fantaziler kurduğunu ve sonrasında 'o benim kocam' yanıtı aldığını anlattı.
 

konuşanlar cansu

Konuşanlar Cansu Instagram

Gösterinin 12. bölümüne damga vuran isimelrden biri olmayı başaran Cansu'nun Instagram hesabı olup olmadığı merak konusu. Çünkü program milyonlarca izleniyor ve her hafta en az bir konuşan gündeme oturuyor. Cansu da bu haftanın en çok adından söz edilecek konuşanı olabilir. Ancak kendisinin Instagram hesabı olup olmadığı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum