Konuşanlar Esin Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Esin Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Youtube'da yer aldığı haftaların ardından EXXEN'e transfer olan ve milyonları peşinden sürüklemeye devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. 2. sezonun 21.bölümünün yayınlandığı günde en çok dikkat çeken isimlerden biri de Esin Ilgaz oldu. Peki, Konuşanlar Esin Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak ekranlardaki yerini almayı sürdüren Konuşanlar, yeni bölümüyle yayınlandı. EXXEN'in bu hafta ücretsiz olması sebebiyle daha da fazla kişi tarafından seyredilmesi beklenen programda katılımcılar da anlattıklarıyla dikkat çekmeyi sürdürüyor. O isimlerden biri de Esin Ilgaz oldu. Batırma ve fantazi anılarıyla adından söz ettiren ve Hasan Can Kaya'nın diline düşen genç konuşan hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Konuşanlar Esin Ilgaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Esin kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Esin Üsküdar Üniversitesi'nde okuyor. Gece vakti sarhoş bir erkeğin aracına bindiği hikayesi ile herkesi güldürdü. Diğer yandan da idrar testi konusunda yaşadığı zorluğu anlattı. Bu anlar da kahkaha ile izlendi.

Konuşanlar Esin

Konuşanlar Esin

Yemekteyiz Esin Ilgaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.