Konuşanlar Ezgi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Ezgi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden birine imza atmayı sürdüren Konuşanlar'da dopdolu bir hafta daha yayınlandı. Konuşan konuklarıyla birlikte izleyenleri gülmekten kırıp geçiren programın konuklarından biri de Ezgi'ydi. Aldatılma hikayesini anlattığı sırada güzelliği ile dikkat çeken konuşan hakkında araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Ezgi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın kurduktan sonra büyük umutlarla yola çıktığı EXXEN'de her haftayı milyonlarca izleyiciyle kapatan Konuşanlar'un yeni bölümü ekranlardaydı. Birbirinden komik hikayelerin anlatıldığı gösteride izleyenler yine dopdolu bir içerikle 1 saate yakın zaman geçirdi. Programda adından en çok söz ettiren isimlerin başında Ezgi geliyordu. Genç konuşan güzelliği ile de dikkat çekmei başardı.Peki, Konuşanlar Ezgi kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Ezgi kimdir?

Bugün 15. bölümüyle yayınlanan Konuşanlar'da konuşan koltuğuna oturmasa da olduğu yerde anlattıklarıyla, sempatik tavırları ve samimi cevapları ile ilgiyi de üzerine toplayan Ezgi 24 yaşında. Aslen Ordulu. Rami Hastanesi'nde hemşirelik yapıyor. Kendisine sarkıntılık yapan bir doktor olduğunu ve adını dahi verebileceğini söyledi.


konuşanlar ezgi

konuşanlar ezgi


 

Konuşanlar Ezgi Instagram hesabı

Onlarca konuk arasında söyledikleriyle gülümsemelere neden olan ve izlenirken de güzelliği sebebiyle dikkat çeken Ezgi'nin Instagram hesabına dair bilgi bulunmuyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.