Konuşanlar İlknaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları - Bakın kimin kızı çıktı!

Konuşanlar İlknaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları - Bakın kimin kızı çıktı!
Hasan Can Kaya'nın sunup seyircileriyle birlikte milyonlarca kişilik bir kitleye ulaşan gösterisi Konuşanlar bu hafta da yeni bölümüyle EXXEN'deki yerini alacak. Cuma günlerinde izleyicilerinin karşısına çıkan programa sürpriz isimler katılmayı sürdürüyor. Shot adı verilen 4 dakikalık görüntülerde İlknaz dikkat çeken konuşanlardan biriydi. Kendisi magazin dünyasının da yakından tanıdığı bir isim. Peki, Konuşanlar İlknaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'deki yolculuğuna devam eden Konuşanlar'da 16. bölüm 9 Nisan Cuma günü izleyicilerinin karşısına çıkacak. Yine dopdolu 1 saat geçirecek olan konuklar ve seyirciler gülmeye doyamayacak. Ayrıca gösteriye katılan isimler de dikkat çekmeyi sürdürüyor. Bu haftanın en çok araştırılacak ve hakkında bilgi öğrenilmek üzere sorgulama gerçekleştirilecek ismi İlknaz Lauren olacak gibi gözüküyor. Güzel konuşan ile ilgili detaylar internette, arama motorlarında ve sosyal medyada yer alabilir. Kendisi magazin dünyasının da yakından tanıdığı bir isim. Peki, Konuşanlar İlknaz kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar İlknaz kimdir?

Yarın 16. bölümü ile yayınlanacak olan Konuşanlar'da bugünün shot yani uzun özetinde ekranlarda gözüken İlknaz Lauren, Hamdi Alkan'ın ikinci evliliğini gerçekleştirdiği Selen Görgüzel'in kızıdır. Babası Yılmaz Bektaş olan güzel konuşan 1999 doğumlduur. 22 yaşındadır. Hem ünlü yapımcıyla hem de kızı Zeynep Alkan ile çok yakın bir ilişkisi vardır. Hayvanları çok seviyor. Güzelliği ile annesi gibi dikkat çekmeyi başardı. 16 haftalık maratonun en çok aranan isimlerinden biri olacak. Kariyerini oyunculuk alanında sürdürmek istiyor. Babasından kimsenin hakkına girmemek için rol istemediğini ve hedefine eğitimini bitirmek olduğunu da ifade etti.


konuşanlar ilknaz lauren


Konuşanlar İlknaz Instagram hesabı

Konuşanlar'ın yeni bölüm fragmanı ile izleyenlerin karşısında boy gösteren İlknaz'ın sosyal medya hesapları da merak ediliyor ve aranıyor. Kendisinin bir profili bulunuyor ve 18 bin civarında takipçisi var. Adresine @ilknazlauren hesabından ulaşabilirsiniz. Güzel isim her fotoğrafıyla da binlerce beğeni alıyor. Bugünden itibaren takipçi sayısını daha da artıracaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.