Konuşanlar'da dikkat çeken Ece Haskan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar'da dikkat çeken Ece Haskan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
EXXEN'in milyonlara ulaşan stand up gösterisi Konuşanlar yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden komik anlara sahne olan gösteride güzelliği ile dikkat çeken isimlerden biri de Ece Haskan oldu. Peki, Konuşanlar'da dikkat çeken Ece Haskan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Acun Ilıcalı'nın Youtube platformunda yer alan bölümleriyle birlikte kanalı EXXEN'e transfer ettiği Konuşanlar milyonlaca kişi tarafından izlenmeyi sürdürüyor. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın sunduğu gösteride konuklar 50 dakika ila 1 saat arasında değişen süreyi renklendiriyor. İzleyenler ise büyük bir keyifle eğleniyor. 9 Nisan Cuma günü yayınlanan 16. bölümde Elçin Poyraz'ın yanında oturan yakın arkadaşı Ece Haskan da güzelliği ile adından söz ettirmeyi başardı. Birçok kişi kendisi hakkında araştırma yapmak ve bilgilerini öğrenmek istiyor. Peki, Konuşanlar Ece Haskan kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Ece kimdir?

Bu hafta yayınlanan 16. bölümüyle ekranlara gelen Konuşanlar'a iki arkadaşı Doğa ve Elçin ile birlikte katılan güzel konuşan 20 yaşında. Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi. Bölümüne dair çok sayıda sertifikası bulunuyor. Hedefi reklam ajansını kurmak. Kendini neşeli, komik ve çılgın olarak tanımlıyor. Instagram hesabına @ecehaskan profilinden ulaşabilirsiniz.

Ece Haskan

Ece Haskan

Ece Haskan



Ece Haskan

Ece Haskan

Ece Haskan

Ece Haskan

Ece Haskan

Ece Haskan

Ece Haskan

Ece Haskan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.