Kuaförüm Sensin 13 Nisan Pazartesi yeni bölüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı

Kuaförüm Sensin 13 Nisan Pazartesi yeni bölüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı
SHOW TV'nin saç, makyaj ve moda yarışması Kuaförüm Sensin geçtiğimiz hafta ekranlara gelmemiş ve izleyicilerini üzmüştü. Bu hafta akış içerisinde yer almaması da beklentileri boşa çıkardı. Peki Kuaförüm Sensin 13 Nisan Pazartesi yeni bölüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı? işte detaylar...

Yayınlanan böümleri izleyicileri ekranlara kilitleyen Kuaförüm Sensin'de başlayan best of (en iyiler) haftaları büyük bir ilgiyle seyredilmitşi. Ancak kısa bir süre programın yayınlanmamaya başlaması herkesi üzmüştü. Programın takipçileri yapımın akıbetimi öğrenmek için geçtiğimiz hafta birçok araştırma gerçekleştirdi. Geçen hafta tekrar bölümleriyle televizyondaki yerini alan Kuaförüm Sensin'in bu hafta yeni bölümlerle yayınlanması bekleniyordu ancak kötü haber geldi. Program akış içerisinde yer almadı. Peki Peki Kuaförüm Sensin 13 Nisan Pazartesi yeni bölüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde.

 

Yapım şirketinden açıklama

Geride kalan haftanın ardından beş gün daha yayınlanmayacak yarışma için açıklama geldi. Kauförüm Sensin'in yanısıra Zahide Yetiş'le Hayat Güzeldir ve Kendine İyi Bak'ın yapımcı şirketi Global Medya konu hakkında takipçilerini bilgilendiren bir mesaj yayınladı ve şu ifadeleri kullandı; 'Koronavirüs salgınından dolayı alınan tedbirler kapsamında yayınlarımıza bir süre ara verme kararı almış bulunmaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mümkün olan en kısa zamanda tekrar karşınızda olacağız. Sağlıkla kalmanız dileğiyle"

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

 

Son bölümde ne oldu?

Best of haftalarına yeni başlayan yarışmada Emina ve Mira, Mustafa ve Tunahan, Bilal ve Buse ile Öncü ve Özlem yarıştı. Cuma günkü finalde Emina ile Mira yarışmaya veda etti. Birinciliği ise Bilal ve Buse kazandı. Konsepti değişen yarışmada modeller de artık yarışmacılar kadar söz sahibi ve puanlara etki etmesiyle daha kritik bir role büründü.

 

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek


Kuaförüm Sensin kaldırıldı mı?

Aslında her şey best of haftasında başladı. İzleyiciler bir anda formatın değiştirilip eski yarışmacıların getirilmesiyle büyük bir sürpriz  yaşanmıştı. Ancak kısa bir sürede ekranlarda yer almamış olmaması bir anda kaldırıldı mı? sorusunu da beraberinde getirdi. Böyle bir durum söz konusu değil. Hem Global Medya hem de Show TV bu birliktelikten memnun. Yarışma devam edecek. Zaten 250 bölümü de geride bıraktılar.

 

Kuaförüm Sensin jüri üyeleri kimdir?

Yarışmada yarışmacılar kadar jüri üyeleri de bir hayli popüler. Kısa süre öncesine kadar Tuğba Özay ve Ayşegül Kartal'ın da bulunduğu jüri koltuğunda best of haftasından itibaren Adnan Serter, Muammer Ketenci ve Sebile Ölmez var.

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan


Kuaförüm Sensin yeni bölüm ne zaman?

Yapım şirketinin yaptığı açıklamada herhangi bir tarih belirtilmedi. Bu da ucu açık bir zaman dilimi demek. Şu an için yeni bölümün ne zaman olacağı bilinmiyor.

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.