Kuaförüm Sensin 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV ekrnalarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başın kilitleyen Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün daha başlıyor. Saç ve makyaj uzmanlarının modelleriyle birlikte girişecekleri hummalı çalışma sonrasındaki sıralama da merak ediliyor. Peki Kuaförüm Sensin 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Hafta sonuna doğru yol alırken daha da eğlenceli ve gerilimli bir hal alan Kuaförüm Sensin'de dördüncü güne gelindi. Kuaförler ve makyaj uzmanlarının modellerine uygulayacakları tasarımlar kaderlerini belirleyecek. Final öncesindeki son günde her takım elinden gelenin en iyisini yapmak, sıralamada en üst basamakta yer almak ve yarın öncesinde avantaj sağlamak amacında. Jürinin vereceği puanlarla belirlenecek olan gün sonunda her takımın kaçıncı sırada yer alacağı merakla bekleniyor. Peki Kuaförüm Sensin 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Bilal ve Dilek'in para kavgası!

Kuaförüm Sensin'de dün Bilal Ağın ve Dilek Kaya'nın maddi konulardaki tartışmaları güne damga vurdu. Model Dilek, saçına yapılması gereken kaynak için Bilal'İn kendisinden para istediğini ifade etti. Ardından da durumu olmadığı için bu parayı veremeyeceğini söyledi. Buse de 'Dilek üçe böldüğümüz parayı vermek istemedi' dedi. Gözde Kansu da araya girerek bu konunun artık bir takım sorunu olduğunu ve aralarında çözmeleri gerektiğini belirtti.

 

Konsept: Romantik makyaj

Yarışmanın yayınlanan son bölümünde konsept Yarım topuklu kurdaleleli saçlar, romantik makyaj ve fırfırlı kıyafetler olarak belirlendi. Günlük hayatta da pek çok kez kullanılan ve kadınların tercih ettiği bir model kuaför ve saç uzmanları tarafından modellerine yansıtılmaya çalışıldı. Günü Bilal, Buse ve Dilek birinci tamamladı.

 

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt


Kuaförüm Sensin 2 Nisan Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 253. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 6
Salı 11
Çarşamba 11
Perşembe 13
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 10
Salı 6
Çarşamba 10
Perşembe 10
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 9
Salı 9
Çarşamba 6
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 9
Çarşamba 8
Perşembe 15
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.