Kuaförüm Sensin 26 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 26 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
Birbirinden iddialı dört takımın kıyasıya yarıştığı Kuaförüm Sensin'de dördüncü güne geldik. Bugün çok önemli bir gün. Sebebi ise kesim olması. Kes kes kes gününde kuaförler ve modeller arasındaki tartışmalar son haftalara damga vurmuştu. Bugün de yine dopdolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Kuaförüm Sensin 26 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün başlıyor. Dün yaşanan rekabetin ardından gözler bugüne çevrildi ve alınacak her puan altın değeri taşıyor. Yarışmacıların kötü formları sebebiyle puanlar birbirine yakın. Bu da birinci olacak ve elenecek takım için belirleyici bir rol oynayacak. Tüm coşkusu ve eğlendiren anlarıyla Kuaförüm Sensin'in 248. bölümü SHOW TV ekranlarında yerini alacak. Peki Kuaförüm Sensin 26 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.

Su, Dilek'in belini ölçtü
Kuaförüm Sensin'de bu hafta başlayan yeni konsept doğrultusunda modeller artık eskisinden daha ön plana çıkıyor. Bu haftanın modellerinden biri olan Dİlek Kaya ince beli ile pazartesi gününden bu yana büyük ses getirmişti. Bel ölçüsü ile rekora da sahip olan Kaya'nın beli ölçüldü. Su, Dilek'in belini getirdiği metre ile ölçtü. Dilek'in boyu 53 cm çıktı. Buse'nin ise 88 cm.

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur

Günün birincisi Özlem ve Öncü
Yarışmanın evli tek takımı Özlem ve Öncü ilk iki gündeki performanslarıyla best of haftasına yakışmayan sonuçlar almıştı. Çarşamba gününü de boş geçirmek istemeyen ikili dün doğum günü konseptinde ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Selen Eşdur'un da kıyafet ve aksesuar seçimi ile birleşen saç ve makyaj tasarımları onları birinci yaptı. Özlem ve Öncü günü 10 puanla tamamladı.

 

kuaförüm sensin emina carkovic
 

Kuaförüm Sensin 26 Mart Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 248. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal Ağın / Buse Şimşek Puan
Pazartesi 13
Salı 3
Çarşamba 7
Perşembe 11
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan Dede / Mustafa Batur Puan
Pazartesi 8
Salı 9
Çarşamba 9
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Emina Çarkoviç / Mira Akkurt Puan
Pazartesi 6
Salı 9
Çarşamba 8
Perşembe 7
Cuma

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Öncü Aslan / Özlem Aslan Puan
Pazartesi 7
Salı 7
Çarşamba 10
Perşembe 11
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum