Kuaförüm Sensin Best of Öncü Aslan ve Özlem Aslan kimdir? Instagram hesapları

Kuaförüm Sensin Best of Öncü Aslan ve Özlem Aslan kimdir? Instagram hesapları
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de Bes Of haftaları yarın başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın yarışacağı program yine büyük bir heyecana sahne olacak. Yarışacak takımardan biri Öncü Aslan ve Özlem Aslan'dan oluşuyor. Peki Kuaförüm Sensin Best of Öncü Aslan ve Özlem Aslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları haberimizde.

Kuaförüm Sensin'in cuma günü sonuçlanan 49. haftasında birinciliği Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun elde etmişti. Herkes yeni bir haftanın heyecanını yaşayıp yarışmacılarını merak ederken bomba patladı. Yayınlanan fragmanda best of bölümlerinin başlayacağı duyuruldu. Daha önce yarışmaya damga vuran dört takım bir araya gelecek ve ödül alabilmek için yarışacak. O takımlardan biri de Öncü Aslan ve Özlem Aslan'dan oluşuyor. Peki Kuaförüm Sensin Best of Öncü Aslan ve Özlem Aslan'dan  kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesapları haberimizde.


Kuaförüm Sensin Best of Öncü Aslan kimdir?

29 yaşındadır.  Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Özlem ile evlidir ve bir çocuk babasıdır. Eşi Özlem Aslan ise 28 yaşında ve 15 yıldan beri bu mesleği icra ediyor.

kuaförüm sensin emina carkovic

Kuaförüm Sensin Mira Akkurt

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Kuaförüm Sensin Selen Eşdur

Kuaförüm Sensin Best of Özlem Aslan kimdir?

Yaptığım makyaj güzelleştirmez şahesere dönüştürür diyor. Makyajını seyirci ve yarışmacıların asla unutmayacağını söylüyor. Öncü ise bu yarışmaya ders vermek için geldiğini söylerken herşeyde öncü olacağını söylüyor. Ayrıca Özlem ve Öncü çifti evli. İkilinin ilk tanışmaları yolda olmuş. Çiftimiz aynı salonda çalışıyorlar. Aynı salonda çalışmalarının kıskançlığa sebep olduğunu söylüyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.