Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı
Kuaförüm Sensin'in yeni haftasından itibaren yarışacak olan makyözü belli oldu. 9 Mart Pazartesi başlayacak maratonda Canan Adın birincilik mücadelesi verilecek. Peki Canan Adın kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı ve hayatına dair bilinmesi gereken tüm bilgiler haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm SensiN'de bir hafta daha geride kaldı. Birinciliği Hayat Bölükbaşı ve Özlem Kurt'un elde ettiği yarışmadan Metin ve Azize Kendir elendi. Yayının ardından yeni haftanın fragmanında yarışmacılar açıklandı. Buna göre Azize Kendir'in yerine gelecek isim Canan Adın oldu. Peki Canan Adın kimdir? Instagram hesabı ve kariyerine yönelik bilgiler haberimizde yer almaktadır.
 


Canan Adın kimdir? 

Kuaförüm Sensin'in 48. haftasından itibaren makyöz olarak yarışacak olan Canan Adın San Kuaför'de çalışmaktadır. Genç yaşına rağmen yetenekleri ile dikkat çekmiştir ve yarışmada da hünerlerini sergileyeceği bölümler merakla beklenmektedir. Kalıcı makyaj uzmanıdır. Programa iddialı sözlerle giriş yaptı ve 'Nişantaşı esintisiyle savurmaya geldim' dedi. 22 yaşında ve aslen Mardinlidir. 7 yıldır kuaförlük sektörünün içinde yer alıyor. Mesleğine olan bağımlılığı ve sevgisinin küçük yaşlarda kendisine ve erkek kardeşlerine yaptığı makyajlardan dolayı başlamış. Yarışmada farkını hissettirmek için yarışacak. Mottosu ise 'Bırak renkler yüzünde dans etsin'.

Kuaförüm Sensin Canan Adın


Canan Adın Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin'e katılan yarışmacıların sosyal medya hesapları da merak edilerek araştırılıyor. Özellikle de Instagram. Yarışmacıların paylaştıkları fotoğraflara yüksek sayıda beğeni ve yorum yağıyor. Canan Adın Instagram hesabında şu an 6 bin 510 kişi tarafından takip ediliyor. Kendisi ise 649 hesabı takip ediyor. Siz de @makeupcanan adresinden genç makyöze ulaşabilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.