Kuaförüm Sensin Ece Şeker kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Ece Şeker kimdir? Instagram hesabı
SHOW TV'nin başarılı yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başladı. Tayfun ve Serap'ın da katıldığı yeni bölümde yarışacak modeller de belli oldu. Onlardan biri Ece Şeker olarak açıklandı. Ece Şeker kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde.

Bugünden itibaren 35. haftasıyla ekranlara gelecek olan Kuaförüm Sensin'in yeni modelleri duyuruldu. Geçtiğimiz hafta yarışmaya katılan Taner Güneri ve Aslı Yazar'la mücadele verecek modelin ismi Ece şeker oldu. Fragmanda yer alan modellerin açıklanmasının ardından binlerce kişi internette sorgulama gerçekleştirdi ve Ece Şeker'in hayatına dair bilgileri öğrenmek istedi. Peki Kuaförüm Sensin Ece Şeker kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Ece Şeker kimdir?

SHOW TV'de yayınlandığı bölümlerle binleri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'in modellerinden biri olan Ece Şeker 12 Ocak 2000'de dünyaya geldi. Aslen Yalovalı olan güzel model iki yıldır İstanbul'da yaşıyor. Özel bir okulda havacılık bölümü öğrencisi. Hedefinde oyunculuk var. Oğlak burcu ve Galatasaraylı.

kuaförüm sensin ece şeker fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Ece Şeker Instagram hesabı

Bugünden itibaren beş gün boyunca ekranlarda yer alacak olan Ece Şeker'in Instagram hesabı binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Her fotoğrafına etkileşim yağan Ece Şeker'in profiline @eceseker'den ulaşabilirsiniz. Şu an 7 bine yakın takipçisi var. Listesinde ise 369 hesap yer alıyor.

kuaförüm sensin ece şeker

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.