Kuaförüm Sensin Gülistan Tan kimdir? Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Gülistan Tan kimdir? Instagram hesabı
Show TV'de yeni hafta heyecanıyla yayınlanacak olan Kuaförüm Sensin'de 7-11 Ekim tarihleri arasında boy gösterecek modellerden biri Gülistan Tan. Güzel isim beş gün boyunca kuaförü ve makyözüne eşlik edecek. Peki Kuaförüm Sensin Gülistan Tan kimdir? Instagram hesabı ve hayatına dair detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en sevilen programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni bir maraton başlıyor. Mete ve Arzu'nun elendiği günün ardından ilk bölüm izleyicilerle buluşacak. Kuaför ve makyözün yanısıra modellerde de değişime gidildi ve 4 isimden biri de Gülistan Tan oldu. Genç model beş günde de eşlik edeceği takımın liderliği için kendisini göstermek zorunda. Kuaförüm Sensin Gülistan Tan kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

 


Kuaförüm Sensin Gülistan Tan kimdir?

20 yaşınadır. Özel bir üniversitede biyomedikal bölümünde okuyor. Karakalem resim yapmayı seviyor.

 



kuaförüm sensin gülistan tan
 



Kuaförüm Sensin Gülistan Tan kimdir?

Bu hafta beş gün boyunca Bilal Ağın ve Buse Nur Şimşek'e modellik yapacak olan Gülistan Tan sosyal medyada aktif bir profile sahip. Hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşan Tan'ı 220 kişi takibe aldı. Kendisi ise 213 hesabı takip ediyor. Profiline @tangulistan adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.