Kuaförüm Sensin'in efsaneleri Özlem Kurt ve Hayat Bölükbaşı geri döndü!

Kuaförüm Sensin'in efsaneleri Özlem Kurt ve Hayat Bölükbaşı geri döndü!
Bugün yayınlanan hafta finali ile ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'e Ali Akduru ve Betül Şahin veda etti. Yerlerine gelecek isimler ise yeni hafta fragmanında açıklandı. Hayat Bölükbaşı ve Özlem Hayat pazartesiden itibaren yarışmada yer alacak.

SHOW TV'nin hem eğlence hem de meslek yarışması Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha geride kaldı. Takımlar büyük bir rekabet içerisinde geçen beş günün ardından elde ettikleri derecelerle cuma gününü noktaladı. Birinci olan Aslı Yazar ile Taner Güneri 10 bin liralık ödülü de almaya hak kazandı. Elenen isimler ise Fatih'ten katılan Ali Akduru ile Kütahya'dan katılan Betül Şahin'di. Kuaförüm Sensin'in yeni hafta fragmanında yeni yarışmacılar açıklandı.

Boks eldivenleri ile meydan okudular!
Program sona erdikten sonra ekranlara gelen Kuaförüm Sensin'in yeni hafta fragmanında başlangıç boks eldivenleri ile oldu. Hayat Bölükbaşı ve Özlem Kurt giydikleri eldivenlerle stüdyoya geldi ve rakiplerine meydan okudu. Özlem Kurt, "Burada bir eksik vardı ve sahalara indik" derken Hayat Bölükbaşı da "Şu an bakıyorum da zirveden bakınca herkes küçük görünüyor" ifadelerini kullandı. Çiftin ikinci dönemdeki performansları merakla bekleniyor.

Pazartesiden itibaren heyecan başlıyor
Kuaförüm Sensin'de pazartesiden itibaren stüdyo adeta yanacak. Birinciliğin daha da zor olacağı yarışmada en iddialı takımlardan biri de kesinlikle Özlem Kurt ve Hayat Bölükbaşı. Başarılı kariyerleri ile yarışmaya gelen güzel yarışmacılar rakipleri ile amansız bir mücadele içine girecek.
 

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.