Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak? Yeni bölüm tarihi belli oldu!

Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak? Yeni bölüm tarihi belli oldu!
SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni bölümüne dair araştırmalar yapılıyor ve akıbeti merak ediliyor. Birkaç haftadır ekranda olmayan yarışma için 'Kuaförüm Sensin neden yok,? Bitti mi final mi yaptı?' gibi sorular soruluyordu. Yarışmanın ne zamam başlayacağı belli oldu. İşte Kuaförüm Sensin yeni bölüm tarihi...

Saç ve makyaj uzmanlarının kıyasıya yarıştığı Kuaförüm Sensin, koronavirüs tedbirleri kapsamında birkaç haftadır yeni bölümleri ile yayınlanmıyordu. Global Medya da yaptığı açıklama ile bir süre programlarının yayınlanmayacağını duyurmuştu. Bu doğrultuda en çok izlenen yarışmalardan biri olan Kuaförüm Sensin'in durumu merak edilmeye başlandı. Birçok hayran sayfasında yeni bölümlere daiar tahminde bulunuldu. Peki Kuaförüm Sensin ne zaman başlayacak? Yeni bölüm tarihi haberimizde.
 


Son bölümde neler oldu?

Yarışmaya ara verilmeden önce başlayan best of haftalarının ilk eleneni belirlendi. Mustafa Batur - Tunahan Dede, Buse Şimşek - Bilal Ağın, Emina Çarkoviç - Mira Akkurt ve Öncü ve Özlem Aslan'dan oluşan dört takımın yarışında ikinci hafta sonunda elenen takım açıklandı. Buna göre en az puanı toplayan Mira ve Emina'nın yanısıra modelleri Selver de yarışmadan elendi. Bu takımın yerine yeni bir üçlü gelecek. O isimler henüz bilinmiyor.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek


Kuaförüm Sensin yeni bölüm ne zaman?

Öğle saatlerini renklendiren ve neşelendiren Kuaförüm Sensin için takımlar ve modelleri mayıs ayının ortasından sonra kamera karşısına geeçcek. Yeni bölümün 1 Haziran'da yayınlanması bekleniyor.

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.