Kübra Budak haciz tehdidi ile karşı karşıya!

Kübra Budak haciz tehdidi ile karşı karşıya!
Sosyal medya üzerinden tanıştığı iki kişi tarafından dolandırıldığını iddia eden emekli öğretmen Kübra Budak bugün de Müge Anlı'nın programında. Kendisini dolandırdığını öne sürdüğü iki kişiyi arayan Budak haciz tehdidi ile de karşı karşıya. İşte yaşananlar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Kasım Salı günü Kübra Budak'ın dosyası ile başladı. Geçtiğimiz haftanın son gününde programa konuk olarak katılan ve sonrasında Esra Erol'da ile de izleyicilerin karşısına çıkan emekli öğretmen kendisini dolandırdığını iddia ettiği kişileri bulmaya çalıştı. İkinci kişi olarak tanıdığı Serkan Bey telefonla yayına bağlanmış ve stüdyoya geleceğini dile getirmişti. Evli olduğunu Kübra Hanım'a söylediğini de dile getiren Serkan Bey karşısında şoke olan Kübra Hanım 'Aaaa ilk defa duyuyorum!' ifadelerini kullandı. Pazartesi günü ekranlara gelen bölümde yüzü görünmemesi takdirde konuşacağını belirten Serkan Bey dün telefonlarını kapattı ve televizyona çıkmadı. Bu durum şüpheleri de artırdı.

Aldığı krediler ve kredi kartları harcamalarıyla zor günler geçiren Kübra Hanım; 'Evim vardı, işim vardı, torunlarıma bakıyordum. Bir kuruş erkek parası yemedim. Kendi yağımda kavruluyordum. Bir sene de oldu bunlar. Her şeyi benim üzerime yapıyordu Serkan. O fotoğraf da onun. Yüzük takmıştık. Nefes oluruz zannetmiştim. Bu saatten sonra yalnız kalmak istemiyordum' dedi.

kübra budak

Olgun kadınlardan hoşlanıyormuş!
Kübra Budak yaptığı ilk açıklamada; "Evlenmek aklımda yoktu. Sadece çocuklarıma dua edip, işe gidip gelmek istiyordum. İlk 6 ay çok güzeldi tek başımayken. Telefonda görüştük, gel dedim. Sana göre değilim dedim. Çocuklarımın acısıyla yaşıyorum. İlla olgun bayandan hoşlandığını ve evlenmek istediğini söyledi. Şaşırdım aslında. Biraz da hoşa gidebilir. Kendimden yaşlı biri olsaydı ben ona bakacaktım. Böyle olunca daha cazip geldi. Hiç kuşkulanmadım. Orada problem var evet. İki çocuğumu kaybettim. Öksüzün yetimin başı okşanır. 1 kuruşum varsa 7 yetimime kalacak."

Murat Bey de evli çıktı!
Serkan Bey'in evliliğinin ardından Murat Bey'in de evli olduğu ortaya çıktı. Kübra Hanım bu durumu da doğruladı. Ağustos ayında öğrendiğini belirtti. 3 çocuğu olduğunu anlattı. Murat Bey'in babasını da bulduğunu açıklayan Kübra Budak, sosyal medyadan araştırarak kendisine ulaştığını anlattı. Babası olup olmadığını sordum. O da beni aradı. Oğlunun daha önce böyle şeyler yaptığını anlattığını söyledi. Murat Bey'in eşi ile de birlikte yaşadığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.