Leke dizisi baş rol oyuncusu Melis Sezen kimdir kaç yaşında nereli Instagram

Leke dizisi baş rol oyuncusu Melis Sezen kimdir kaç yaşında nereli Instagram
Dün ilk bölümüyle ekranlara gelen Leke dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Melis Sezen günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Peki Melis Sezen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı var mı sorusunun yanıtı haberimizde.

Güzelliğiyle dün akşam ekranlara damga vuran Melis Sezen binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Kendisini tanımayan ve daha fazla fikir sahibi olmak isteyen kişiler 'Melis Sezen kimdir?' sorusunun yanıtını bulmaya çalışıyor. Daha önce pek çok projede yer aldığını gördüğümüz başarılı ouyuncunun hayatına dair bilinmesi gereken bilgileri sizleri çin derledik.
 


Melis Sezen kimdir?

2 Aralık 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Melis Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde eğitim görmektedir.


Melis Sezen kaç yaşında?

Güzel oyuncu 25 yaşındadır.


melis sezen fotoğrafları


Melis Sezen Instagram hesabı

Melis Sezen kendisine ait resmi bir Instagram hesabına sahiptir. 202 bin takipçiye sahip olmakla birlikte bu sayıyı her geçen gün daha da artırmaktadır.

 


Melis Sezen hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Hayat Bazen Tatlıdır, Siyah İnci, Dünya Hali, Tilki Yuvası, Şampiyon, Mucize 2 dizi ve filmlerinde rol aldı.


Güçlü duruşu sevmiş

Leke’de Melis Sezen, dürüst, sözünü sakınmayan, inandığını sonuna kadar savunan, çalışkan, inatçı ve kararlı genç bir kadın olan Yasemin karakterine hayat veriyor. Dizide genç yaşında verdiği mücadeleyle beğeni toplayacak olan Yasemin'in 9 yaşındaki yetiştirme yurdunda yaşayan işitme engelli kardeşi Murat için savaşı izleyenleri derinden etkileyecek. Hukuk bölümünde okuyan ve organizasyon şirketinde çalışarak kardeşinin ameliyat parasını biriktiren Yasemin'in, genç iş insanı Cem ile tanışması onu fırtınalı bir aşka sürükleyecek.


Her şeyi yapar!

Yasemin'in dik duruşu, gururu ve kardeşini sahiplenmesinden çok etkilendiğini dile getiren Melis Sezen, hayat verdiği karakteri anlattı: "Yasemin'in güçlü duruşunu çok sevdim. Kendi parasını kendi kazanıyor, çok gururlu bir kız. Geçmişte yaşadıklarına rağmen ayakları yere basıyor. Kardeşine olan sevgisi çok güçlü. Gözlerinin içinden sevgi fışkıran, sevdikleri için her şeyi yapabilecek bir kız."


Yeni rengi herkes beğendi

Dizide Yasemin karakteri için saç renginde değişikliğe giden oyuncu, “Bir karakter için değişime gitmek bence çok önemli. Yeni halimi çok sevdim. Benim için büyük bir değişim oldu çünkü daha önce saçımı hiç boyatmamıştım. Herkes de çok beğendi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.