Lezzet Düşkünleri Ali kimdir? Yaşı, kariyeri ve hakkındaki bilgiler

Lezzet Düşkünleri Ali kimdir? Yaşı, kariyeri ve hakkındaki bilgiler
Gabriele Sponza'nın sunumuyla ekranlara gelmeye devam eden Lezzet Düşkünleri'nde yeni hafta başlıyor. Pazartesiden itibaren bir takım daha kendilerini hafta sonunda birinciliğe taşıyacak performansa imza atmak istiyor. Hande ile birlikte mutfağa girecek isim Ali olarak açıklandı. Peki Lezzet Düşkünleri Ali kimdir? Yaşı, kariyeri ve hakkındaki bilgiler

Türkiye'nin en yeni yemek yarışması Lezzet Düşkünleri'nde 3. hafta bugünden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Gabreie Sponza'nın sunduğu programda yarışmacılar kendilerine verilen sürede hem rakiplerini memnun etmek hem de hafta sonundaki final bölümünde birinciliği elde etmek adına rekabet içine giriyorlar. Bugün pazartesi ve yeni yarışmacıların gelme vakti. Yayınlanan fragmanda Ali Bey'in yarışacağı açıklandı. Peki Lezzet Düşkünleri Ali kimdir? Yaşı, kariyeri ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
 


Lezzet Düşkünleri Ali kimdir?

İstanbul da yaşayan deneyimli yarışmacı Hande Hanım'la gerçek hayatta da arkadaş. Dünya mutfağına hakim. 44 yaşında. Aşçılık yapıyor. Fransız mutfağında kariyeri oldu. Takım arkadaşıyla birlikte yarışmada kaldıkları sürece çarşamba günleri mutfakta hünerlerini sergileyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.