Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir? Instagram hesabı

Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en yeni ve modern yarışmalarından biri olan Lezzet Düşkünleri'nde ikinci haftaya gelindi. Pazartesiden itibaren yeni yarışmacılarına merhaba diyecek olan programda yeni bir kardeş takım daha yarışacak. Berna ve Tuğba birincilik mücadelesi verecek. Peki Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gabriele Sponza'nın sunumuyla ekranlara gelen ve takımların birbirlerine üstünlük kurması için kıyasıya rekabete girdiği Lezzet Düşkünleri'nde yepyeni bir hafta başladı. Pazartesi günnleri yarışmalarda yeni yarışamcı anlamına geliyor. Bu sebeple de izleyiciler çok heyecanlı. Özellikle geçtiğimiz hafta yarışan kardeş talkımın ardından bugün  bir bomba daha patlayacak. Berna ve Tuğba kardeşler birincilik mücadelesini ortaya koymak adına yarışmaya başlayacak. Peki Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir?

Bugünden itibaren ekranlarda yer alacak olan Tuğba Okul, kardeşi Berna ile birlikte Bebek'te bir cafe işletmektedir. Hayvanları çok seviyor. Ata biniyor. Kardeşi gibi o da gezmek ve yeni yerler keşfetmek istiyor. Instagram hesabı @tugba.okul'dur. Antalya'da emlak işi yaptı. 1 yıl Los Angeles'te yaşadı. Kafe işletmeciliği için İstanbul'a yerleşti. Hedefi kadın isterse her türlü zorlukların üstesinde gelebileceğini göstermek istiyor. Berna ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor.


Lezzet Düşkünleri Berna Okul

Lezzet Düşkünleri Berna Okul
 

Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul kimdir

Lezzet Düşkünleri Tuğba Okul fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.