Masterchef 2. sezon 16. grup yarışmacıları/yarışmacı adayları kimdir

Masterchef 2. sezon 16. grup yarışmacıları/yarışmacı adayları kimdir
TV8'in ilgiyle izlenen yemek yarışması Masterchef'in yarışmacı adayları belli oldu. Farklı bir formatta karşımıza çıkacak olan yarışmacı adayları merak ediliyor. Peki Masterchef 2. sezon 16. grup yarışmacıları/yarışmacı adayları kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin iddialı programı Masterchef 2. sezonu ile yarışma kategorisine damga vuracak. Yenilenen formatı ile daha da ilgi çekici hale gelen yapımda yarışacak isimler belirlendi. 16 grupta yer alan 80 kişiden yapılacak elemeler ardından asil yarışmacılar programa devam edecek. Yarışmacılar hakkında bilgi öğrenmek isteyen izleyiciler de Masterchef 2. sezon 16. grup yarışmacıları/yarışmacı adayları kimdir sorusunu soruyor. İşte yanıtı...

Masterchef 2. sezon 16. grup yarışmacı adayları

Mehmet Çalışkan Öztürk: Aşçılık mesleği dededen kalma. Aşçılık böçlümü öğrencisi

Ümmet Taşın: 24 yaşında. Urfa'da aşçılık yaptı. birinciliği hedefliyor.

Selin Onat: 29 yaşında. Bekar. Seyahat ve yeni tatlar keşfetmeyi seviyor. Seyahatname kitabı yazacak.

Seda Gümüşçü: İzmirli, 33 yaiında. Mutfakta kendini iyi hissediyor. Küçük mutfaklarda büyük mucizeler yuaratan kadınları temsilen gelmiş.

Müge Güney: 32 yaşında. İstanbul'dan katılıyor. Uluslar arası lojisitk bölümünden mezun. Komilik ve garsonluk da yapmış. Arkadaşlarını ntavsiyesiyle gelmiş. 

Mert Duran: 24 yaşında. Spor antrenörlüğü ypaıyor. Çalışma ve disipline önem veriyor.







masterchef türkiye mert duran




Masterchef Hakkında
Ülkemizde 13 hafta yayınlanacak olan programın tek sezonu Britanya’da 8 hafta sürüyor ve haftanın 4 günü yayınlanıyor. Öncelikle yarışma büyük emek ve efor gerektiriyor, ama elemelerde 2 jürinin hayli esnek olduğunu belirtelim. İlk 4 hafta elemeler haftası ve her bir haftaya farklı 6 yarışmacı konuk oluyor, her haftada içlerinden sadece 1si çeyrek finalist olarak 5. hafta çeyrek finalde yarışmaya hak kazanıyor. Peki 6. hafta ne oluyor? geri dönüşüm haftası olarak niteleyebileceğimiz bu haftada ilk 4 haftanın elenen yarışmacılarından en iyisi yarı finalist oluyor. 5. ve 6. haftanın galibi yarı finalistler, 7. haftada kozlarını paylaşır. 8. hafta finalde de yarışmanın MasterChef’ i belli olur.

































TV8 tarihçesi
Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.