Masum 110. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Temmuz Cuma

Masum 110. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Temmuz Cuma
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 110. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 110. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 110. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 110. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 110. bölüm özeti

Kinjal her ne kadar Modi evine gelmiş olsa da davranışları çok rahatsız edici olmaya başlamıştır. Gopi onun yanına gelerek bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorar. Kinjal ise ayakkabılarını cilalamasını söyler. Aslında bunu aşağılamak için söylemiştir. Gopi ise ayakkabılarını köşeye koy der. Masum Gopi aile bireylerinden kim olursa olsun sözünü ikiletmiyor valla bu devirde böyle gelin bulmak zor arkadaşlar. Kokila bu sırada Kinjal’e sandaletlerimi parlat der. Kinjal şaşırır ve bunu neden benden istiyorsun der. Kokila az önce aynı şeyi Gopi’ye yaptığını söyler. Kinjal, Gopi’nin kendi isteği ile bunu yaptığını söyler. Kokila ise onun hayır deme yeteneği yok der. Kokila’nın da burada hakkını vermek lazım kendi kızına yapıştırdı lafı neyse daha sonra Gopi, Jigar’ın yanına giderek aşağıya gelmesini söyler. Jigar ise aç değilim der ve elindeki yazdıklarını fırlatır. Gopi ona çok üzülmektedir. Raşi ve Urmilla ise tekrar Nani’nin yanına gider. Amaçları bellidir. Nani en başta onları tekrar tanıyamaz ve daha sonra olayı anlatırlar. Nani ise taksi ile o eve gideceğini söyler. Urmilla para ile taksi tutar ve onu götürür. Nani buraya ne için geldiklerini sorar ve Urmilla şaşırır. Raşi’yi evden attılar diyince bunu nasıl yaparlar diyerek eve girer. Nani eve girdikten sonra Urmilla ve Raşi olanları yan bahçeden izlemeye başlarlar. Kokila annesini görünce bir anda şaşırır. Daha sonra ise neden buraya habersiz geldin der. Nani, Kokila’ya Urmilla diye seslenince bir anda herkes şok olur. Nani resmen bunamıştır. Ahem bu sırada gelir ve kendini tanıtır. Nani ise Jigar’ın kilo aldığını söyler. Kinjal’in amacı ise Dawal’ı Nani’ye göstermemektir. Gizli gizli dışarıya çıkarmaya çalışırken bir anda Nani onu görür ve soyguncu diye çığlık atar. Herkes bir anda oraya gelir ve Dawal’ı görürler. Kokila, Nani’ye dönerek onun Kinjal’ın eşi olduğunu söyler. Daha sonra Kokila’ya dönen Nani, sen bu evi dağıtıyorsun ben ise birleştirmeye çalışıyorum der. Raşi’yi evden atmak doğru bir karar değildi der. Kokila ve Hetal şok olmuştur. Kokila her şeyin Gopi’nin ağzından çıktığını düşünmeye başlamıştır. Nani ise burada bir dakika daha kalmam diyerek çıkmaya başlar. Bu sırada Gopi gelir ve Kokila hemen onu azarlamaya başlar. Nani ise olan biteni anlatmaya başlar. Raşi ve Urmilla’nın geldiğini söyler. Bunun üzerine Kokila, Gopi’den özür diler ve Nani’nin peşine gider. Her şeyi anlatmaya başlar. Nani de Kokila’dan özür diler. Kokila kalmasını ister fakat Nani daha sonra geleceğini söyleyerek Kokila’nın çağırdığı taksiye biner. Bu sırada Raşi ve Urmilla ise Savita’nın bahçesinde yakalanmıştır.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 111. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 111. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.