Masum 112. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Temmuz Pazar

Masum 112. bölüm özeti ve fragmanı izle - 12 Temmuz Pazar
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 112. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 112. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 112. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 112. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 112. bölüm özeti

Raşi ve Urmilla artık her türlü planı yapmıştır. Ama bu planların sonucu her zaman hüsran olur. Urmilla TV izlerken bir haber görür. Haberde ise bir gelinin kaçırıldığı yazmaktadır. Bunu gören Urmilla’nın aklına yeni bir fikir gelir. Bu fikir ise Raşi’yi kaçırmış gibi göstermektir. Bunun üzerine Raşi’yi bir odaya kapatır ve eline kamera alır. Kamera ile onu o şekilde kaydeder. Daha sonra Modi evinde ise herkes Raşi’nin gelip nasıl kendini ve ailesini rezil ettiğini konuşmaktadır. Bu sırada kapı çalar. Kokila kapıyı açtıktan sonra kapıda kimseyi göremez ama bir CD vardır. CDyi aldıktan sonra eve girer ve CD yi açarlar. Oynatınca Raşi’yi görüntülerde görürler. Raşi’nin kaçırıldığını görünce herkes bir anda şok olur. Ama Kokila çok inanmamıştır. Jigar ise onu kurtarmak için her şeyi yapmakta kararlı olduğunu söyler. Kokila tekrar oynatılmasını ister. Bir yere gelince ise durun der. Urmilla’nın kamerayı tutarken yansımasını gösterir ve herkes bir anda şok geçirir. Kokila ise onların çok utanç verici bir durumda olduğunu söyler. Umrilla halen Modi evinden birisinin onu neden aramadığını merak eder ve Raşi’yi arar. Raşi ise telefonunu evde unutmuştur. Birkaç adam ise çarşıda sarı bir sari giyen kadını kaçıracaktır. Şans o ki Raşi’de sarı bir sari giymiştir. Kurulan plan bir anda gerçek olur ve adamlara Raşi’yi kaçırır. Adamlar Jigar’ı arar ve eşinin elinde olduğunu aynı zamanda 10 lak para istediklerini söylerler. Jigar bu duruma inanmaz ve adamlara bağırarak telefonu kapatır. Daha sonra adamlar Urmilla’yı arar. Urmilla’da bu söylenilenlerin Kokila’nın bir planı olduğunu düşünür. Raşi telefonu alıp gerçekten kaçırıldığını söyleyince işler bir anda değişir. Hemen Urmilla ve kocası Jetu Modi konağına giderler. Kokila kapıyı açtıktan sonra Urmilla olanları anlatır. Kokila ise ona inanmadığını söyler ve yolladığı CD yi Jetu’ya gösterir. Jetu hemen Urmilla’nın kolundan tutar ve onu sürüklemeye başlar. Kokila ise kapıyı kapatır. Jetu, Urmilla’ya dönerek tüm saygınlığımı senin yüzünden yitirdim der. Urmilla ise her şeyi kızı için yaptığını söyler ve karakola giderler. Karakolda polisler ise Urmilla’nın daha önce defalarca yalan beyan ile geldiğini ve artık ifadesini almayacaklarını söylerler. Jetu bir hayal kırıklığına daha uğramıştır ve aynı şekilde Urmilla’yı yine tutarak karakoldan çıkarır.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 113. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 113. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.