Masum 25. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Nisan Perşembe

Masum 25. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Nisan Perşembe
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 25. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 26. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 26. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 25. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre 

Son bölümde bebek duası yapıldı. Ev halkı da oruç tutmaya başlasa da Raşi bu olaya inanmadığı için oruç tutmadığı ortaya çıkmıştı. Diğer yandan Hental de Oruç tuttuğu için bayılmış, eve doktor çağırmışlardı. Kısaca bir önceki bölüm burada bitmişti. Hental yorgunluktan ve oruç tuttuğu için bitkin düşmüş ve bayılmıştı. Eve gelen doktor hiç bir iş yapmaması ve bol bol dinlenmesi gerektiğini söyleyince, Koki de fırsattan istifade kaynanasının görevlerini gelini Raşi yapar diyerek sinirli bir şekilde Raşi’nin gözlerine bakar. Raşi mecbur kabul ettiği ev işlerini yapmaya başlar.Artık yorgunluktan bayılacak hale gelir. Lakin tüm bulaşıkları bitirir. Oh sonunda bitti! Kimse görmeden dinleneyim  Raşi Modhi Dediği sırada Kokila gelir ve Raşi nereye gidiyorsun. Daha şu bulaşıklar var deyip bir sürü bulaşıkları getirir.

Raşi bulaşıkları yıkadıktan sonra pirinçleri ayıklamaya başlar. Bu esnada kafasında hinlik olmadan işleri bitip, dinlenmeye odaklandığı sırada kendi işlerini Raşi’nin yaptığını bildiği için onun yanına gelir ve teşekkür eder.

Hental Raşi’nin yanında teşekkür edip ona övgüler düzdüğü sırada Koki gelir ve bir önceki gün pastane de fişini görür. Fiş Raşi’ye aittir. Raşi’nin yediği yemeklerin listesi de yazmaktadır. Koki orucu bozdun diye ağzına geleni söyler. Kısaca Raşi daha göze giremeden yeniden gözden düşmüş, yalancı olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır. Hental ise teşekkür etmek için geldiği Raşi’nin yalancı bir kız olduğunu görünce, göz yaşlarını tutamaz.

Eve bebek duasının ikinci aşaması yapılır. Oruç tutanlar oruçlarını açarlar. Ahem ile Gopi, Raşi ile Cigar yan yana gelip dua ederler. Günün sonunda evin anahtarı elinde olan Raşi’ye görevini Kokila hatırlar. Evin tüm kapılarını kilitle öyle yat de ve gider. Raşi sinir olur ve son bir kapıyı kilitlemez.

16 Nisan Perşembe Masum 25. bölüm özeti (15.04.2020)

  1. Raşi’nin kilitlemediği kapıdan Hırsız girecek
  2. Hırsız Mutfakta Gopi ile karşılaşacak
  3. Gopi’yi rehin alıp masadaki meyveyi hazırlamasını isteyecek
  4. Gopi bir fırsatını bulup Hırsızdan kurtulup bağıracak
  5. Ev halkı hırsızın peşine düşecek
  6. Koki Kincal’e ait altınların olmadığını anlayacak
  7. Ahem ve beraberindekiler Hırsızı yakalayacak
  8. Hırsız altın almadığını söyleyince odaları arayacaklar
  9. Kincal kendi altınlarını tuttuğu hırsıza çaldırmış
  10. Kincal foyası ortaya çıkmaması için hırsızın iplerini çözecek.
  11. Polis hırsızın kilitli odasına girdiğinde kaçtığını fark edecek
  12. Kincal, evin kapısının açık unuttuğu için Raşi’ye kızacak
  13. Ahem Eli yaralanan Gopi’ye krem getirecek
  14. Ahem’in kalbi yavaş yavaş yumuşamaya başladı


Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 26. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 26. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.