Masum 33. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Nisan Cuma

Masum 33. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Nisan Cuma
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 33. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 34. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 34. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 33. bölüm özeti

Koki, Parak ve Kincal araba ile birlikte şenlik yerine gelmesi ile bölüm başlar. Gopi evde kalmıştır. Lakin Urmila2nın planına göre Gopi şenlik yerine gelmesi gerekiyor. Gopi gelmeli ki Ahem ile irlikge rezil etmek için kullanabilsin. Kincal şenlik yerine gleceğini Umang’a haber verdiği için şenlik yerinde kalabalıklar arasında koybolup Umang ile buluşmayı bekler. Tam da bu sırada gözlerini birisi kapatır. Kincal de sevinçle Umang! der. Eleş bozuklarak o da kim? Çıkışında bulunur. Raşi giderken son bir şansını denemek için harekete geçmiş, ancak Koki tarafında kabul görmemişti. Kısaca geçtiğimiz masun son bölüm böyle bitmişti Koki, Parak ve Kincal araba ile birlikte şenlik yerine gelmesi ile bölüm başlar. Gopi evde kalmıştır. Lakin Urmila2nın planına göre Gopi şenlik yerine gelmesi gerekiyor. Gopi gelmeli ki Ahem ile irlikge rezil etmek için kullanabilsin. Kincal hemen yalanlarında bir yenisini ekler ve Umang benim kuzenim diye yalan uydurur. Ahem de şenlik yerinde gezerken karşıdan gelen bir bayanla çarpışır. Elindeki telefonunu düşürür. Bayan telefonu verdiği sırada Ahem kim diye bakınca gelmesi yasak olan Gopi oldğunu görünce şok olur. Koki’nin dünürleri ile de Ahem’in eşini göremediğinive nerede oldğunu sorar. Koki de ne yalan söyleyeceğini düşündüğü sırada Gopi buradayım diye çıka gelir. Koki şok olur. Koki afalladığını gören Hental, hemen Koki’yi kenara çekip kendisi zorla getirdiğini söyler. Dandinya dansı için çifler gelir. Urmila Raşi’yi köşeye çekip kıyafetini yırtmasını ve katılmamasını söyler. Raşi de hemen yapar. Bu sırada Koki gelir ve Raşi’nin kıyafeti yırtıldığını görür. Bu şekilde dans edemeyeceğini söyleyince, Gopi kendisi bunu kısa süre içinde tamir edebileceğini söyleyince Urmişa ve Raşi şok olur.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 34. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 34. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum