Masum 367. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 24 Mart Çarşamba

Masum 367. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 24 Mart Çarşamba
Kanal 7'nin klasikleşen Hint yapımları arasında en çok ses getiren dizilerinden biri olan Masum'da yeni bölüm başlıyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek yapımda neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 367. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 367. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 367. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 367. bölüm özeti

Ahem ve Gopi ,Gaura’nın zoraki daveti üzerine eğlenceye gitmişti. Gopi kızları için güzel hediyeler getirirken Gaura bu hediyeler üzerinden yine Mera’nın aklını karıştırır. Ahem bir an önce konaktan gitmek istese de Gaura onları çay içmeye ve biraz oturmaya ikna eder. Yapacağı oyun için Gopi ve Ahem’in burada olması gereklidir. Bu arada Ahem izin isteyerek lavaboya gider. Gaura planını hemen devreye sokar. Adamları aracılığıyla lavaboya giden Ahem’e onu etkileyecek bir gaz verir. Ahem Gaura tarafından tuzağa düşürülürken Koki’nin durumu ise iyiye gider. Koki komada çeşitli rüyalar gördükten sonra korku içinde uyanır ve bilinci tekrar yerine gelir. Koki’nin uyandığında ilk sorduğu kişi oğlu Ahem olur. Çünkü Gaura hastane odasına gizlice girdiğinde komada olan Koki’ye Ahem’e yapacağı kötülükleri anlatmıştı. Bu yüzden Koki uyanır uyanmaz oğlunu sorar. Diğer tarafta ise Gaura ve Dharam planlarına tam gaz devam ediyordur. Ahem’e verdikleri gazın miktarını artıran Gaura sonunda Ahem’in bayılmasına sebep olur. Ahem bayılır bayılmaz Dharam ve adamları işe koyulur. Ahem’in etrafını samanlarla çevirirler. Dharam samanları aleve vererek Ahem’in alevleri içinde kalmasını sağlar. Gopi ve kızlar koşuşturarak gelirken Ahem baygın olduğu için onlara tepki vermez. Vidya ve Mera kovayla su dökmeye çalışırlar. Bu esnada Gaura ve Dharam ise keyifle olanları izlerler. Gopi Ahem’in bir türlü cevap vermemesi yüzünden gözünü karartarak alevlerin içine atlar. Ahem’in yanına ulaşan Gopi onu uyandırmak için elinden geleni yapsa da başarılı olamaz. Ahem ona verilen gazın etkisiyle hareket dahi edemeyecek hale gelmiştir. Ahem ve Gopi alevlerin içinde mücadele ederken Koki hastanede daha fazla dayanamamış ve soluğu Gaura konağında almıştır. Koki konağa geldiğinde gördüğü manzara karşısında şoke olur. Koki’nin gözleri önünde alevler daha da yükselir ve tahta bir platformu sarar. Platformdaki alevli tahtalar Gopi ve Ahem’in üzerine doğru devrilir. İkili alevlerle kaplı odunların altında tam kalacakken Shravan çıplak elleriyle ateşli odunları tutup köşeye atar. Ardından Gopi ile beraber Ahem’in koluna girip onu bu ateş çemberinden çıkarır.

Koki Ahem’i hemen kollarının arasına alır. Gözyaşları içinde oğluyla konuşan Koki onun uyanmasını ister. Ahem’i öpüp koklar. Bu esnada Ahem’de kendine gelir. Gopi Gaura’ya ateş püskürüp onları polise şikayet ed

eceğini söyler. Ancak Kokila Gopi’yi susturur ve polise haber verilmeyeceğini söyler. Koki’nin bu kararı Gopi’yi şaşırtırken Modiler hastaneye gider. Shravan ve Ahem’in yanıkları doktor tarafından tedavi edilir. Gopi hayatlarını kurtaran Shravan’a teşekkür eder. Mera’da iyi durumda olan babasına sarılır. Olanlardan dolayı o da çok korkmuştur. Ahem kızından eve geri dönmesini ister ancak Mera bunu kabul etmez. Ahem’i bir kez daha hayal kırıklığına uğratır.

Hastanedeki tedavinin ardından Modiler de evlerine geri dönerler. Gopi tüm bu olanlardan sonra hala Koki’nin Gaura’yı neden polise şikayet etmediğini anlayamaz. Gopi bu soruyu Koki’ye sorar ancak Koki onun sorularını cevapsız bırakır.  Madhu uzaktan Gopi ve Koki’yi dinler. Bu durumu fırsat bilen Madhu Gopi’yi doldurmaya çalışsa da Gopi annesinin oyununa gelmez…  Diğer tarafta Vidya ve Shravan arasında ise romantik anlar yaşanır. Shravan’ın elleri yandığı için yemeğini kendisi yiyemez. Vidya elleriyle Shravan’a yemek yedirirken ikili oldukça mutludur. Vidya ve Shravan romantik anlar yaşarken Koki derin bir sessizliğe gömülür.  Gopi bu durumun nedenini anlayamaz. Hetal ise Koki’nin bu durumunu fırtına öncesi bir sessizlik olarak tanımlar.

Nitekim Hetal’in söyledikleri bir noktada haklı çıkar. Koki hediyelerle Gaura konağına gider. Vidya Koki’yi görüp çok mutlu olurken Kokila’nın geliş amacı farklıdır. Koki’nin amacı Gaura ile konuşup bu işe bir son vermektir. Ancak Gaura Koki’nin bu isteğini reddeder. Kokila için artık durum netleşmiştir. Gaura eğer barış istemiyorsa Koki savaşacaktır!



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.