Masum 368. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 25 Mart Perşembe

Masum 368. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 25 Mart Perşembe
Türkiye'ye gelen Hint dizileri arasında en uzun soluklu ve en çok seyredilen yapımlardan biri olmayı başaran Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Seyircilerin her gün ilgiyle seyrettiği Masum'da neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 368. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 368. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 368. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 368. bölüm özeti

Koki Gaura’nın ayağına kadar gitmiş ona çeşitli hediyeler sunmuş ve barış istemişti. Ancak Gaura uslanmaz biri olduğu için Koki’nin bu sağduyulu teklifini reddeder. İkili barışmak yerine savaşacaklardır. Mera ise gizlice Koki ve Gaura’nın konuşmalarına kulak kabartır. Gaura Koki’ye meydan okurken Mera hakkında da kötü laflar eder. Mera Gaura’nın kendisi hakkında sarf ettiği sözleri duyunca sonunda Gaura’nın gerçek yüzünü öğrenir. Mera artık 5 yaşındaki çocuğun dahi anlayacağı durumu anlamış olur. Koki aldığı olumsuz cevapla konağa dönerken Mera hiç kimseye bir şey çaktırmadan kendi intikam planlarını yapar. Koki’de Modi konağına vardığında diğerlerine olanları anlatır. Gaura’ya barış teklif ettiğini ancak onun bunu kabul etmediğini söyler. Bu haber Modiler’i üzse de Koki’nin oldukça iyi bir planı vardır. Ve bu plan Gaura’yı fena halde pişman edecektir. Bir yanda Koki diğer yanda da Mera, Gaura için planlar yaparken işler bu sefer tersine dönmüştür. Gaura’nın ise arkasından dönen planlardan hiçbir haberi yoktur.

Koki henüz hamlesini yapmazken Mera Gaura ile uğraşmaya başlar. Onu gizlice telefona kaydeder. Çay içen Gaura’nın önüne kibrit atar. Gaura ateşten çok korktuğu için çaydanlığı devirir. Tabi Gaura Mera’nın tüm bu hareketlerinin farkındadır. Diğer tarafta Koki ise kendi planı doğrultusunda Gaura ve gelinlerini eve davet eder. Gaura, Koki’nin bir işler çevireceğini düşündüğü için davete gitmek istemez. Ancak Mera telefona atlar ve geleceklerini söyler. Ardından Dhram’a övgü dolu sözler söyleyerek bu davete gitmeye onu da ikna eder. Gaura Mera’nın bu hareketleriyle gitmekte mecbur duruma düşer. Mera bir yandan Dharam’ı da kendi yanına çekmeye çalışır.

Tabi Gaura tüm bunların farkındadır ve karşılığını da verecektir. Gaura, Mera’ya dersini vermek için ondan geleneksel bir tatlı yapmasını ister. Buğdaydan yapılan bu tatlı özel bir taş değirmende un haline getiriliyordur. Mera bu yorucu işten kaçmak istese de Gaura Mera’yı mecbur bırakır.

Bu arada tatlıya ikram için Gaura komşuları da eve toplar. Mera modern bir kadın olduğu için aklına parlak bir fikir gelir. Bu fikir taş değirmen yerine öğütücü kullanmaktır. Mera’nın öğütücü fikri misafirlerden tam not alırken Gaura Mera’yı herkese rezil edecek bir oyun oynar. Mera’nın sarisini öğütücüye takar. Öğütücü çalıştığında ise Mera’nın sarisi yırtılıp üstünden çıkar. Hindistan geleneklerine göre oldukça aşağılayıcı bir duruma düşen Mera gözyaşları içinde kalır. Vidya ablasına sarılarak onu sakinleştirmek isterken Gaura bu anları tuttuğu bir gazeteciye kayıt altına da aldırmayı unutmaz.

Kısaca Gaura Mera’ya resmen gününü göstermiştir. Mera gözyaşları içinde odasına çıkar ve kapıyı üzerine kilitler. Herkesin içinde başına gelenler Mera’nın psikolojisini adeta yerle bir etmiştir. Vidya ablasından kapıyı açmasını istese de Mera ona cevap vermez. Shravan’da Vidya’dan Mera’nın bu olayın şokunu atlatması için zaman vermesini söyler.

Mera’nın bu duruma düştüğüne kızan biri daha vardır. O kişi de her ne kadar Mera ile sahte evlilik yapmış olsa da Dharam’dır. Gaura’ya bu aşağılık olayı yapıp yapmadığını sorar. Ancak Gaura böyle bir şeyi asla yapmam diyerek Dharam’ı kandırır. Akşam olduğunda Mera yaşadığı durum yüzünden kötü kabuslar görür. Dharam Mera’nın bu durumuna oldukça üzülür. Onu sakinleştirmek için elinden geleni yapar. Yani anlayacağınız Gaura Dharam’ı da yavaş yavaş kaybetmeye başlamıştır.

Dharam’ın tüm uğraşlarına rağmen Mera sakinleşmez. Eline bir sopa alarak önce Gaura’nın odasına uğrar. Ardından salonda bulunan öğütücünün yanına giderek sopayla onu parçalar. Gaura için Mera’nın bu hali oldukça keyif vericidir. Ancak Gaura bir şeyin daha farkına varır. Dharam’ın Mera’nın yanında yer aldığı ve bu durum yüzünden ona yakınlaştığı. Gaura şimdilik bu olaya dikkat etmese de bu onun için ciddi sonuçlar doğurabilecek bir konudur.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.