Masum 372. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 29 Mart Pazartesi

Masum 372. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 29 Mart Pazartesi
Türkiye'ye gelen Hint dizileri arasında en uzun soluklu ve en çok seyredilen yapımlardan biri olmayı başaran Masum'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Seyircilerin her gün ilgiyle seyrettiği Masum'da neler yaşanacağı merakla bekleniyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 372. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 372. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 372. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 372. bölüm özeti

Ahem odasında beklerken Gopi kapıda oturur ve ondan çıkmasını ister. Madu Gopi’nin çayına uyku ilacı katar. Gopi orada uyuyakalınca Koki ve Hetal Gopi’yi odasına götürür. Madu Ahem’e Gopi’nin odasına gittiğini söyler. Ahem odadan çıkar. Vidya Mira’nın odasına gider ve ne yapmaya çalıştığını sorar. Mira yakında bu evi yöneteceğini ve herkesin ona uyacağını söyler. Vidya yanlış yaptığını söylerken Mira sinirlenir ve ondan uzak durmasını ister. Urmi Mira’nın hareketlerini önlemeyi düşünür. Madu Ahem’in evi terk ettiğine dair bir mektup yazar. Modi ailesinin bu mektuptan sonra Gopi’yi göndereceğini düşünür. Modi ailesi gelinlerinin başındadır. Gopi gözlerini açınca Ahem’i sorar. Bu sırada Madu’nun çığlığı duyulur. Ahem’in evi terk ettiğini, onu durduramadığını söyler. Gopi benim yüzümden diyerek çıplak ayakla dışarı fırlar ve Ahem’i bulacağını söyler. Arkasından Tolu/Molu da gider. Urmi Koki’yi arar ve Ahem’in evi terk ettiğini öğrenir. Bunlar Gora cadısı yüzünden oldu diye konuşurken Gora telefonunu kapatır. Planın demek buydu diye söylenir. Ahem Mira’nın söylediklerini düşünerek sokakta yürüyor. Gopi onu aramayı sürdürüyor. Bir araba Ahem’e çarparken Gopi de başka bir arabanın altında kalacakken Jigar tarafından kurtarılır. Jigar ve Gopi Tolu/Molu ile birlikte eve gelirler. Koki Ahem için polisi arayacağını söylerken polis onları arar ve Ahem’in kaza geçirdiğini ve öldüğünü söyler. Bu haber Modi’yi yıkar. Gopi ben ölmeden  Ahem asla ölemez diye bağırırken Koki şoka girmiştir. Urmi Koki’yi arar ve Ahem’i buldunuz mu diye sorar. Telefonu Gopi alır ve Ahem’in iyi olduğunu ancak henüz eve dönmediğini söyler. Müfettiş arar ve Ahem’in cesedini almalarını ister. Koki ve Jigar ceseti teşhis için karakola giderler. Müfettiş cüzdan ve ceketi gösterir ve Ahem’e ait olup olmadığını sorar. Koki ona ait derken göz yaşları sel olur. Ardından morga giderler. Koki cesedi görünce rahatlar. Hemen Hetal’i arar ve Ahem’in ölmediğini söyler. Modi ailesi çok sevinir. Koki ve Jigar eve geldiklerinde ağaca asılmış Ahem’in kuklasını görürler. Koki bağırınca tüm aile bahçeye gelir. Ahem’i öyle gören Gopi yeniden ağlamaya başlar. Herkes Gora’dan şüphelenir. Kokila Gora’yı arar ve bu iğrençliği nasıl yaparsın diye bağırır. Gora ne yaptığını sorar. Koki Ahem’in kuklasını ağaca astığını söyler. Gora ben yapmadım diyerek telefonu kapatır. Madu yazdığı mektup okunmayınca onu eline alır ve saklıyormuş gibi yaparak Hetal’in yanında düşürür. Hetal mektubu eline alır. Masum 29 Mart Özeti sona erdi.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.