Masum 40. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Mayıs Cuma

Masum 40. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Mayıs Cuma
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 40. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 41. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 40. bölüm özeti

Gopi yemekten sonra masayı silerken Ahem üst katta Mani’ye Gopi’nin yemek yeyip yemediğini sorar. Mani henüz yemediğini söylerken Ahem ondan Gopi’nin yemeğine dikkat etmesini ister. Ahem Gopi’yi önemsemeye başlamıştır. Ertesi sabah Koki kahvaltı için geç kalan Gopi’yi azarlarken Gopi’nin yaralı elini görür. Gopi nasıl yandığını anlattığında herkes şok olur. Koki bunu neden bize söylemedin diye kızar ve hemen haldi uygulamasını ister. Kinjal odasında doktor tarafından verilen raporu inceliyor. Bu sırada eve pandit gelmiş evlilik tarihini belirliyor. Evlilik için önümüzdeki hafta ya da gelecek ayı işaret ediyor. Koki önümüzdeki haftaya kadar yetişemeyeceklerini söylerken Hetal bunu Kinjal’e de sormalıyız diyerek odasına giderler. Kinjal raporu gizlemeye çalışırken Koki Kinjal’den tüm takılarını vermesini ister. Bu sırada rapor da takılarla birlikte Koki’nin eline geçmiştir. Koki odasına giderken Kinjal de raporu aramaya başlar. Koki takıları yerleştirirken rapor yere düşer. Koki raporu okurken şok olur. Hetal ve Gopi Knjal’in odasına gelirler ve doktorun ne söylediğini sorarlar. Kinjal gıda zehirlenmesi olduğunu söyler. Hetal Gopi’den meyve suyu hazırlamasını ister. Koki hala şoku üzerinden atabilmiş değil. Gopi elinde meyve suyu ile gelirken Koki bunu kim için götürüyorsun diye sorar. Gopi Kinjal’in gıda zehirlenmesi geçirdiği için diye cevaplar. Koki’den endişelenmemesini ve yakında düzeleceğini söyler. Koki ne istersen onu yap yeter ki beni yalnız bırak diyerek Gopi’yi şaşırtır. Gopi Kinjal’e meyve suyunu getirdiğinde Kinjal bağırır ve meyve suyunu bırakıp hemen çıkmasını ister. Kinjal raporun takılarla birlikte gittiğini düşünerek endişelenir. Hetal Koki’ye gider ve Kinjal’in sağlığı için endişelenmemesini ve onunla ilgileneceğini söyler. Ancak Koki dertlerimle ben ilgilenirim diye bağırır. Kinjal raporu aramaya devam ederken Koki elinde raporla gelir ve ne aradığını sorar. Elindeki raporu gösterir ve bu senin hamilelik raporun diye onu tokatlar. Bunu neden yaptın, şerefimizi nasıl mahvedersin, kimden hamilesin diye bağırırken Kinjal’in telefonu çalar. Koki telefonu bakmak isterken Gopi gelir. Koki çok sert bir şekilde onu azarlarken Gopi komşulara tatlı göndereceklerini ve listeyi kontrol etmesini ister. Koki öfkesine hakim olur ve Gopi ile birlikte dışarı çıkar. Listeyi Hetal ile birlikte hazırlamasını ister.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 41. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 41. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.