Masum 405. Bölüm izle | Masum 1 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı

Masum 405. Bölüm izle | Masum 1 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 1 Mayıs Cumartesi Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 405. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 405. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 405. bölüm özeti

Gora tutuklanmış Durga hayatını kaybetmişti. Tüm bu olayların üzerine Durga Daram’ı Mera’ya emanet etse de ikilinin arası yaş farkından dolayı bozulmuştu. Mera’nın intikamı! Mera Daram’ın onu yaş yüzünden dolayı yollamasının intikamını hemen almaya başlar. Eski sevgilisi Sanskar ile evleneceğini herkese duyurur. Mera hem Ahem’i hem de Daram’ı delirtecek şeyler yapar. Sanskar ile selfie çekip ona Daram’a yollar. Amacı Daram’ı kıskandırıp onu pişman etmektir.

İkili arasındaki bu sürtüşme devam ederken Modi kadınları bu durumdan hiç memnun değillerdir. Mera’nın Daram’ı sevdiğini bilen Modiler bir şekilde ikilinin arasını düzeltmeyi düşünürler. Sasnkar ve Mera’nın yanlış evlilik yapmalarını engellemeye karar verirler.

Ahem Daram’ı İstemez! Modi kadınlarının konuşmalarını Ahem’de duyar. Ahem en başından beri Daram ve Mera’nın evliliklerine karşı çıkmıştır. O yüzden Modi kadınlarının bu fikirlerine katılmaz. Onlardan Mera’yı rahat bırakmalarını ister. Ahem öfkeyle odasına giderken Gopi’de onun peşinden gider. Gopi Ahem’i ikna etmeye çalışsa da Ahem oldukça kararlıdır.

Gopi’ye çıkışan Ahem daha önce kızlarının hayatını mahvettiğini. Buna engel olamadığını. Şimdi ise aynı hataya bir daha düşmeyeceğini söyleyerek kapıyı Gopi’nin suratına çarpar. Gopi Ahem’in kolay kolay ikna olmayacağını anlamıştır.

Bu arada Mera’nın daveti için misafirler gelmeye başlar. Bunlardan biri de Mera’nın özellikle davet ettiği Daram’dır. Mera Daram’ı kıskandırmak için partide yapmadığını bırakmaz. Sanskar ile dans eder. Onu sürekli kıskandırır. Mera’nın aksine Modi kadınları da Sasnkaar’ı rezil etmek için herşeyi yapar.

Sanskaar ile evleneceğim! Mera’nın kıskandırmaları, Modi kadınlarının abaları sürüp giderken Mera en sonunda bu duruma sinir olur. Herkese ertesi gün Sanskar ile yıldırım nikahı kıyacağını söyler. Mera’nın tüm amacı Daram’ı kıskandırıp ondan ayrıldığına pişman etmektir.

Ertesi gün olduğunda Daram gizlice Modi konağına gider. Mera’nın odasına tırmanır. Mera Daram’ın sonunda pişman olduğunu düşünür. Ancak Daram’ın konuşmaları pişman olup tekrar evlenmek şeklinde olmaz. Daram Mera’yı Sanskar ile evlenmemesi konusunda uyarır. Onun daha iyi birilerine layık olduğunu söyler.

Daram’ın bu konuşmaları Mera’da büyük hayal kırıklığı yaratır. O esnada Ahem odaya girer. Ahem hemen Daram’ı konaktan kovar.

Mera ağlıyor! Daram’ın gidişiyle Mera gelinliğini giyerek düğün için hazırlanır. Ancak Mera bu durumdan hiçte mutlu değildir. Gözyaşları döküp ağlar. Bu esnada Ahem kızını görünce neler olduğunu sorar. Mera Daram’ı sevdiğini ama onun karşılık vermediğini söyler. Ahem kızına sarılarak onun teselli eder.

Mera sakinleştikten sonra düğün için aşağıya iner. Ancak henüz Sanskar’ın ortalıkta olmadığını fark eder. Modi kadınları Sasnkar’ı korkutup düğüne gelmemesini söylemiştir. Ancak Sanskar Modilere damat olma fırsatını tepmeyecektir. Zengin olma hayali kuran  Sanskar  geçte olsa düğüne gelir.

Ahem kararını değiştirdi! Herkes Mera ve Sanskar’ın evleneceğini düşünürken Ahem kararından vazgeçer. Koki ve Gopi İle konuştuktan sonra Daram’ı almak için yola ıkar. Ahem Daram’ın yanına gidince ona kızının mutluluğu için buraya geldiğini söyler. Mera’nın mutluluğu için en uygun eşin Daram olduğunu belirtir. Daram Ahem’in söylediklerinden çok mutlu olur.

İkili hemen yola çıkarlar. Ancak Ahem’in aracı yolda arızalanır. Daram düğüne gidebilmek için yolda bir adamdan atını ister. Daram beyaz atla birlikte Modi konağına Mera ile evlenmek için girer.

 



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.