Masum 411. Bölüm izle | Masum 7 Mayıs Özeti ve Fragmanı

Masum 411. Bölüm izle | Masum 7 Mayıs Özeti ve Fragmanı
Türkiye'nin en çok izlenen Hint dizilerinden biri olan Masum'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Her gün yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekrana kilitleyen yapımda bugün de yaşanacaklar merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Masum 7 Mayıs Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 411. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 411. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 411. bölüm özeti

Gopi, Kokila’nın zorlamasıyla Doktor Krishna ile evlenmişti. Kokila’nın bu kararı Modi konağında büyük tepki toplamış Koki’de konağı terk etmişti. Koki’nin durumu iyi! Kokila’nın konaktan ayrılışı Modiler tarafından hiç önemsenmez. Gopi’nin ise olanlardan hiç haberi yoktur. Ancak Gopi içinde anlam veremediği kötü şeyler hisseder. Nitekim çok geçmeden Krishna Gopi’yi arayarak hastaneye çağırır.

Doktor Kokila’nın hastanede olduğunu ve Gopi’nin de acilen buraya gelmesini ister. Gopi endişe içinde hastaneye koşar. Krishna onu sakinleştirirken Gopi neler olduğunu sorar. Krishna Kokila’nın kaza yaptığını söylerken Gopi yoğun bakımdaki Koki’ye bakar.

Gopi öfkeli! Kokila’nın durumunu gören Gopi oldukça öfkelenir. Modi konağındakilerin Kokila’nın bu hale gelmesinden sorumlu olduğunu düşünür. Gopi soluğu hemen Modi konağında alır. Gopi konaktakilere Kokila’yı sorar ancak onların sorumsuz tavırlarını görünce şoke olur.

Jigar Pari’den Koki’yi bulmasını ister. Üstüne iş ile alakalı olumsuz telefon alınca hiç umursamadan odasına çıkar. Gopi ise hiçbir şey demeden hastaneye döner. Molu ve Monica Koki’yi aramaya başlar. Urmi’nin evine giderek Koki’yi sorar. Ancak Kokila’yı orada bulamazlar.

Doktor Krishna Urmila’yı arayıp Koki’nin hastanede olduğunu söyler. Urmi ve Sona hastaneye giderler. Gopi ikiliyi gördüğü için çok mutlu olur. Urmi doktora Koki’nin  durumunun sorar. Doktor yakında kendine geleceğini durumunun iyi olduğu söyler.

Gopi gerçeği öğrendi! Kokila uyanınca Gopi ve Urmi beraber onun yanına girerler. Gopi uyanan Kokila’ya neler olduğunu sorar. Modi konağına gittiğinde diğerlerinin tavrı Gopi’nin yavaş yavaş olayları fark etmesini sağlamıştır.

Kokila gerçekleri anlatmak istemez. Urmi neler olduğunu ben anlatayım kızım der ama Koki izin vermez. Tabi Koki tekrar uykuya dalınca Urmila bir bir tüm olanları Gopi’ye anlatmaya başlar. O uyurken konakta neler değiştiğini, her şeyi anlatır.

Urmila gerçeği anlattı! Urmi sözlerine Ahem’in ölümüyle başlar. O öldükten sonra Jigar aniden değişmiş bambaşka biri olmuştur. Eski iyi yürekli  Jigar yerine sorumsuz biri gelmiştir. Pari ise tüm konağa adeta hükmetmiş Jigar ona tek söz bile edememiştir. Pari’nin marifetleri ise saymakla bitecek gibi değildir. Hamile Sona’yı itmiş ve Tolu ile beraber ikilinin konaktan ayrılmasına sebep olmuş. Kokila’ya da türlü hakaretler ederek onun otoritesini yerle bir etmiştir.

Pari tüm bunları yaparken Jigar tek söz bile etmemiştir. Ayrıca Pari, Molu’yu da Monica ile evlendirmiştir. Monica’nın da Pari’den aşağı kalır hiçbir yanı yoktur. Ayrıca tüm bu yaşananlardan sonra Hetal, büyükanne ve diğer evin erkekleri Amerika’ya gitmişlerdir. Kokila ise Gopi için burada kalmaya devam etmiştir.

Gopi Urmila’nın anlattıklarını dinleyince şoke olur. Tüm yaşananlar, Pari ve Jigar’ın yaptıkları onu çok ama çok kızdırmış ve içinde intikam ateşini yakmıştır.

Gopi’nin intikam planı! Tüm bu olanlardan sonra Gopi intikam planı yapar. Gopi’nin planının ilk aşaması Modi konağına yerleşmesidir. Üstelik Gopi doktorunda onlarla kalacağını söyler. Böylelikle Kokila planı kabul etmiş olur.

Gopi planı doğrultusunda konağa gider. Konaktakilere bundan sonra kendisinin de Modi konağında yaşayacağını söyler. Jigar Gopi’nin burada kalmasında sakınca görmez. Ancak Gopi’nin arkasından Kokila ve Doktor Krishna girince Jigar şeytani yüzünü hemen ortaya çıkarır. Doktorun burada kalmayacağını Koki ve Gopi bunda ısrarcı olurlarsa onları da kovacağını söyler.

Gopi meydan okur! Ancak Jigar’ın karşısında Gopi vardır ve kolay boyun eğmeyecektir. Gopi Ahem öldükten sonra onun tüm hisselerinin kendine geçtiğini söyler. Böylelikle şirket ve tüm mal varlığı Gopi’ye aittir. Gopi Jigar’ın kendisine karışamayacağını isterse onu beş parasız sokağa atabileceğini söyleyerek Jigar’ı tehdit eder. Jigar Gopi’nin sözlerini duyunca dili boğazına kaçar.

Gopi odasını boşaltır ve Koki’yi oraya yerleştirir. Monica ise küstahça Gopi’ye laf söylemeye başlar. Ancak Gopi’nin tokadını yiyince o da dut yemiş bülbüle döner. Kısaca Gopi Modi konağının yeni hükümdarı olur.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.