Masum 49. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mayıs Pazar

Masum 49. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Mayıs Pazar
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 49. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 50. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 50. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 49. bölüm özeti

Urmila Modi evinde neler olduğunu merak ederken komşuları gelir ve onu tebrik ederler. Zengin evine çadırı kurduğunu söylerler. Ardından Raşi gelir ve herkesi nişana davet eder. Komşular Dawal’ın nerde yaşayacağını sorar. Dawal evlendikten sonra Mumbai’ye gideceğini söylerken Urmi bunu daha sonra konuşuruz diyerek komşulardan Modi malikanesine gelmelerini ister. Modi evindeki hazırlıklar devam ederken Hetal nişana en fazla 20-25 kişinin geleceğini söyleyerek ona göre yemek yapılmasını istiyor. Hazırlıkların sonunda Urmi ve kendisi gibi görgüsüz komşuları Modi evine gelir. Evi hayranlıkla izleyen komşular, eşyalara dokunup incelemeye başlarlar. Hetal bu kadar insana yetecek yemeklerinin olmadığını söyler. Gopi her ihtimale karşı hazırlık yaptığını söyleyerek Hetal’i rahatlatır. Koki Kinjal ile salona inerken Dawal gözlerini Kinjal’den alamaz. Koki üzgün görünen kızını gülmesi için uyarır. Misafirler danslarını ederken Gopi Mani ile birlikte yemekleri yetiştirmeye çalışıyordur. Yemek vakti geldiğinde görgüsüz misafirler yemeklere hiç görmemiş gibi saldırırlar. Bir alan bir daha alır ve evindeki çocuklarına varıncaya kadar paket yaptırırlar. Yemek herkese yetmiştir ama ev halkına kalmamıştır. Konuklar ayrıldıktan sonra Urmi ve Modi ailesi yemek için masaya gelirler ve tüm yemeklerin tükendiğini görürler. Urmila’nın eline paha biçilmez bir fırsat geçmiştir. Gopi’yi yemek yetiştiremediği için yerden yere vururken Hetal Gopi’nin 2. kez yemek yaptığını söyler. Gopi de misafirlerin evdeki çocuklarına bile yemek istediklerini söyler. Mani gelir ve yemeğin hazır olduğunu söyler. Urmi şok olurken Hetal Gopi’yi över.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 50. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 50. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.