Masum 74. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Haziran Perşembe

Masum 74. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Haziran Perşembe
Hint dizilerinin adresi Kanal 7'nin en etkili yapımlarından Masum haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Yayınlanan her bölüm binlerce kez izlenirken bir sonraki gün için de araştırmabar başlıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 74. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 74. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 74. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 74. bölüm özeti

Koki Ahem ile telefonda konuşurken Jigar gelir. Ahem’in mutlu olduğunu görür. Ahem bazen kelimelerle her şeyin anlatılmayacağını söylerken Jigar Gopi’yi kastettiğini anlar. Ancak Ahem annesini düşünüyordur. Jigar eve gelir ve Gopi’nin yaptığı şeyden dolayı Ahem’in çok memnun kaldığını söyler. Gopi kızarırken Koki de mutlu olur. Gopi Raşi’nin ona yardım ettiğini söyleyerek ona Koki’nin yanında teşekkür eder. Raşi hemen annesini bilgilendirir. Ahem’in hediyeden memnun olduğunu söyler. Urmila böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söylerken kapı çalınır. Kapıyı Kinjal açar ve karşısında şirketin adamlarını görür. Adamlar kredi kartı borcunun ödenmesini isterler. Kinjal ağlayarak odasına gider. Ahem eve gelir ve onu Gopi karşılar. Gopi sana çay getiriyim mi diye sorar. Ahem evet yanıtını verince Gopi dünyayı ona vermişler gibi sevinir. Bu sırada telefon çalar. Telefonu Hetal açar ve Kinjal diye seslenir. Telefonu Koki alır ve ne olduğunu sorar. Kinjal Dawal’ın kredi kartı borcundan dolayı eve bazı adamların geldiğini ve eve yerleştiğini söyler. Koki ve Ahem doğruca Urmi’nin evine giderler. Adamlarla tartışırlar. Ahme gitmezlerse polis çağıracağını söylerken adamlar Dawal’ı da alıp giderler. Dawal eve gelince Koki ondan kredi kartını nerede harcadığını sorar. Dawal Kinjal’ın istekleri için harcadığını söyleyince Koki Kinjal’i genç bir kız mısın da bu kadar harcama yapıyorsun diye azarlar. Urmi’nin ağzı sevinçten açılır. Koki ve Ahem eve gelirler ve ailelerine bilgi verirler. Raşi ateşe benzinle gider ve Dawal’ın Kinjal’i mutlu etmek için çok fedakarlık yaptığını söyler.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 75. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 4 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 75. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.